Åndelig reading for uke 42 - 2020

budskap fra universet Oct 12, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hva venter du på, kjære deg? Nå er det på høy tid at du slutter med å overanalysere, overtenke og utsette, og i stedet bare gjør!

Du har det i deg, det har du alltid hatt, og det er tid for at du begynner å tro på deg selv på det nivået vi tror på deg. Vi vet du er kapabel til å skape forandringene du ønsker deg, du må bare ta ett steg av gangen og ikke gjøre ting mer komplisert enn det trenger å være.

Dette fikser du!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

For å hele tiden kunne holde på motivasjonen, og holde din indre drivkraft sterk, så er det smart for deg å feire hvert eneste steg du tar, lite og stort. Feiring er en viktig del av reisen, for så lenge du fortsetter å sette den ene foten foran den andre så beveger du deg fremover. Og det kjære deg, det er verdt å feire!

Lykke og suksess venter på deg når du bare følger vår hvisken, din indre stemme, og bare hopper uti det ukjente. Følg drømmene dine!

Om du skulle slite med å tro på at det er mulig for deg å være magiker i eget liv og oppnå den lykken og suksessen du drømmer om, så finn frem følelsen du hadde som barn. Du vet, den følelsen av at alt er mulig og at universet er uten begrensninger. For tro oss, sånn er det.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Om du enda skulle tvile på at det er på høy tid for deg å ta det neste steget så skal vi gi det til deg med teskje. DET ER PÅ HØY TID.

Planlegg fremover og ikke vær redd for å sette deg store mål som virker uoppnåelige, det gir deg bare noe å strekke deg etter. Så deler du inn dette store målet inn i flere delmål. Steg-for-steg-mål rett og slett. Det gjør at du ved hvert steg når et mål, samtidig som det gir deg en ekstra visshet om at du faktisk kommer nærmere og nærmere oppnåelsen av det store målet ditt.

Vær tålmodig med deg selv og prosessen. Som du vet så ble ikke Rom bygget på én dag, og på samme vis så vil heller ikke din transformasjon bli bygget på kun én dag. Når det er sagt så vil vi si deg at du har masse bra i vente, du må bare gjøre innsatsen for å åpne disse dørene som bringer med seg så mye bra. Det klarer du, ikke sant?

Masse heiarop til deg fra oss, herfra til evigheten!

 

 
Tro på deg selv og drømmene dine, slutt med overtenking, overanalysering og utsettelser og ta steg for steg i retning lykken, suksessen og livet du drømmer om. Universet heier på deg (som du nok fikk følelsen av), og det samme gjør jeg!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?