Åndelig reading for uke 41 - 2021

budskap fra universet Oct 11, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du har øvet, øvet og øvet deg i det uendelige, mer klar blir du ikke. Hopp uti det ukjente og vit at nye eventyr venter på deg utenfor komfortsonen din.

La ditt indre lys skinne med full styrke. La lyset i deg vise vei. For ved å skinne selv, tillater du også andre å skinne. Stol på at de erfaringene livet ditt har gitt deg, har du av en grunn. Så hva er den grunnen? Det er mange grunner, men én er at erfaringene dine styrker deg på den veien du er ment å gå. Så gå den veien som du drømmer om å gå. Hopp uti det og ikke se deg tilbake.

Du kan ha lett for å tenke at jeg må bare ha det og det på plass først. Eller jeg må bare gjøre det og det, så kan jeg gjøre sånn og sånn. Livet har vært full av venting, så nå er det tid for å slutte å vente og begynne å gjøre i stedet.

Du er skaperen - og magikeren - i ditt liv, så nå er det tid for å gå all-in i den rollen og virkelig la lyset i deg skinne med full styrke. Da lyser du opp både din egen og andre sin vei, husk det. La deg selv skinne. Du er klar.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Sa noen lys? Her får du lys, lys, lys og enda mer lys nemlig.

Din vibrasjon øker og øker, i takt med at du tillater ditt indre lys å skinne sterkere og sterkere. Tro på deg selv og din egen magi, for du er MAGISK. Du er et orakel. Noe som betyr at du også har en sterk kobling til oss, Universet i helhet.

Rett deg opp, strål med full styrke og vit at du er helt FANTASTISK. Jo mer i ett med din egen kraft du blir, jo sterkere blir kontakten mellom oss, og jo høyere frekvens vil du vibrere på. Her er det bare fordeler med andre ord.

Så omfavn ditt fantastiske jeg og gå ut der og lys opp veien både for deg selv og andre.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Den reisen livet ditt har tatt deg med på er den reisen som har skapt deg til den unike, magiske og fantastiske personen du er. Vær takknemlig for reisen med både solskinn og stormer, for du trengte begge deler for å bli formet til akkurat den du er i dag.

Du blir mer og mer i ett med deg selv og din kraft. Sjelen din pusher på mer og mer, så lytt til den. Ikke hold deg selv tilbake lenger, men våg å skru lysbryteren på full styrke.

Du fortjener å skinne med full styrke. Du fortjener å synes. Du fortjener å ta tilbake plassen din. Du fortjener at alt du ønsker deg - og mer - blir din virkelighet.

Ta nå å omfavn hele deg. La deg selv synes. La deg selv skinne. La deg selv ta plassen som rettmessig er din. Det betyr nemlig ikke at du tar fra noen andre plassen. Alle ble født med en unik plass i denne verden. Verden trenger alle - inkludert deg, vårt barn.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?