Åndelig reading for uke 41 - 2020

budskap fra universet Oct 05, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er i en transformasjon der hjertet ditt er i sentrum. Du åpner deg mer og mer opp for den guddommelige kjærligheten som på dypet eksisterer i alt og alle. Aksepter deg selv sånn som du er, og ikke vær redd for å stå opp for det du tror på.

Du er i sannhet verdig all kjærlighet, og vi elsker deg og er her for deg. Sett deg selv på prioriteringslisten din, og ikke vær redd for å sette deg selv først. Du er den viktigste personen i ditt liv og uten en god balanse mellom det å gi og motta, vil du brenne deg ut og ikke lenger ha noe mer å gi.

Husk at det er du som lærer andre hvordan de skal behandle deg. Liker du ikke hvordan du blir behandlet, så sett grenser og lær andre hvordan du ønsker og fortjener å bli behandlet istedenfor.

Led med hjertet.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du har kjent på en følelse av å ha en viktig livsoppgave, et viktig budskap å dele. Ikke la noe (eller noen) hindre deg i å følge dette indre kallet. Du føler kanskje at det kun er fantasiens stemme, eller ren ønsketenkning, men i sannhet så er det vi som hvisker dette kallet i dine ører.

Dine drømmer er viktige, både for deg selv og verden. Ikke frarøv verden dine unike talenter og læremåte. Selv om en ting kanskje har blitt sagt hundre ganger før, så er den ikke sagt med din stemme. Din stemme er like viktig som alle andre sin, og den trenger å bli hørt.

Lytt til oss - din indre stemme - og gå videre i tillit om at veien blir til mens du går og at vi vandrer på den sammen med deg, side om side.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Se på verden, deg selv og alle universets skapninger med kjærlighet og kjenn at den indre roen blir dypere og dypere forankret i deg.

Stol på det gode og fokuser på det du ønsker skal vokse. Fokuser på lyset i verden, og vær ikke redd for å la ditt eget indre lys skinne med full styrke. Det er nok lys til alle. Nok suksess til alle. Nok kjærlighet til alle.

Ha tillit til dine evner og til ditt kall. Du har din livsoppgave av en grunn, vit at du er fullt kapabel til å utføre den også. Den er DIN nettopp av den grunn.

 

 
Denne uken blir du bedt om å følge ditt kall og ha tillit til av veien blir til mens du går. Du har ditt kall (din livsoppgave) av en grunn.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?