Åndelig reading for uke 40 - 2021

budskap fra universet Oct 04, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Vi starter uken med et lite og kjærlighetsfullt smell ved å komme med en oppfordring til deg om å slutte å lese det samme kapittelet, i boken om livet ditt, om igjen og om igjen. For hvordan kan du gå fremover om du hele tiden fokuserer på det som har vært?

Du er forfatteren av ditt eget liv og hver dag starter du med en blank side. De forrige sidene er skrevet med vannfast blekk, så samme hva du prøver på så vil du ikke klare å endre på de, men de nye sidene derimot, de kan du gjøre hva du vil med. Så hva gjør du?

Vi håper at du nå tar deg tid til å reflektere over hva du egentlig ønsker av livet. Hvor ønsker du at du er om én måned, ett år, fem år og ti år? Hva er drømmelivet for deg?

For selv om de forrige kapitlene i livet ditt har gått i samme tralten betyr ikke det at de nye kapitlene trenger å gjøre det. Det er tid for å starte på nytt. Gi slipp på det som har vært og ha fokus på de eventyrene som venter deg. Du har pennen, du er forfatteren, det er opp til deg hvordan historien om livet ditt blir, så gjør den MAGISK og fylt med lykke og kjærlighet, som den var alltid har vært ment å være.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Ny start og blanke sider er det du trenger for at vidunderlige ting skal skje. Nå er du klar for nye eventyr, og vit at de valgene du har gjort er kloke og vil bli belønnet.

Du er en suksess bare ved å være deg, aldri tvil på det. For vi ser deg for den du virkelig er. Vi vet hvor mye potensial du har i deg. Vi vet at du er ment for noe større. La deg selv oppleve det livet du alltid har drømt om og vært ment å leve.

Gå med hodet hevet og tro på deg selv og din magiske kraft. Nå som du har tatt styringen, bestemt deg for å se fremover istedenfor bakover, og tar action på det som støtter livet du drømmer om å leve, istedenfor motsatt, så vil du se resultatene av de valgene der nå fremover.

Vi er stolte av deg, og håper du er stolt av deg selv også! Og husk, når belønninger og gode ting kommer din vei, åpne armene dine, ta imot med åpne armer med et enkelt TUSEN TAKK. For ja, du fortjener det.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har trengt et dytt, så denne uken gir vi deg virkelig dyttet. Nå er det dags for å brette opp ermene og virkelig skrive din livshistorie sånn du ønsker å skrive den. Drøm stort og gjør det som kreves for å realisere dette. For om du ikke helt enda er klar over det selv, så vet i alle fall vi at du har det som skal til for å lykkes med det du setter deg fore.

Du er kunnskapsrik, og det i tillegg til alle dine andre fantastiske kvaliteter og egenskaper, kommer godt med til den veien du nå har staket deg ut.

Planene dine er en suksess, du må bare nå gjøre plan om til action og skape deg de resultatene du ønsker deg. Bruk tankens kraft til din fordel, vær glad, positiv og ditt fantastiske selv. Dette går strålendes og vi heier masse på deg!

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?