Åndelig reading for uke 40 - 2020

budskap fra universet Sep 28, 2020

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Skjønnhet er så mye mer enn det du kan se. Altfor fokuserer på den ytre skjønnheten, mens det som egentlig betyr noe er den indre skjønnheten.

Du er vakker akkurat som du er. Du er fylt av kjærlighet og når du følger hjertet ditt, viser verden ditt ekte jeg og er tro mot deg selv, da skinner du virkelig!

Indre skjønnhet overdøver lett ytre skjønnhet, husk det. Vær stolt av den du er, vel vitende om at du er like vakker på utsiden som det du er på innsiden.

Se mennesker (inkludert deg selv) for den de er, selve essensen av dem, uten fokus på det ytre. Hva ser du?

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Frykt ikke, kjære deg. Gå i stedet fremover med faste steg i full tillit om at vi er med deg på hvert steg av veien. Du er aldri alene og du er trygg.

Det å være ekte, by på deg selv og være synlig krever mot, men det motet - og den styrken - har du inni deg. Du kan ikke skape deg et magisk liv - det livet du alltid har drømt om - om du ikke våger å hoppe før du er klar.

Du må være modig for å bevege deg fremover i livet, og samme hvor ubehagelig det enn måtte være for deg å hoppe ut av komfortsonen, så vit dette: det vil være så verdt det! Det er skummelt mens det står på, men det er ved å hoppe ut i det og følge hjertet at du virkelig skaper magi og gjør drømmer til virkelighet.

Du har det i deg, så gå ut der og vis verden hvilket fantastisk menneske du er!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Føler du at du trenger litt støtte, heiarop og veiledning? Ta å støtt deg på naturens engler, oss alvene. Vi er her for å hjelpe og vi elsker å hjelpe deg til å få frem magien i deg.

Du er et magisk menneske som fortjener alt det du ønsker deg og mer. Bruk tid i naturen om du synes det er vanskelig å tune innover og komme i kontakt med oss gjennom din indre stemme. Naturen er nemlig vårt miljø, og der hvor det er lettest å høre våre budskap.

Sett deg på en sten, klem ett tre, gå barføtt langs strandkanten, eller hva du enn måtte føle for. Lukk så øyene og still oss det spørsmålet du ønsker svar på, for om du bare lytter, åpner deg opp og er årvåken så vil svaret komme til deg.

Vi er her for deg, akkurat som englene og resten av det fantastiske, magiske universet.

 

 
Fokus på å være tro mot deg selv, vise verden hvem du er og skape et bånd med alvene (naturens engler) altså.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

Close

ALLE SOM STÅR PÅ E-POSTLISTEN MIN VIL FÅ ET SUPERT TILBUD NÅR MEDLEMSPORTALEN ÅPNER

 

Registrer deg under for å motta e-poster fra meg du også, om du ikke allerede gjør det.

 

Les gjerne personvernerklæringen og brukervilkårene før du godkjenner og aksepterer vilkårene.