Åndelig reading for uke 4 - 2021

budskap fra universet Jan 25, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du går rundt med en følelse som du ikke helt klarer å gi slipp på, en tanke, en drøm, et ønske. Vi ber deg derfor om å ikke prøve å skyve denne følelsen bakover i din bevissthet, men i stedet handle på den.

Den følelsen kommer fra magefølelsen/intuisjonen din, og jo mer du prøver å blokke den ut, jo sterkere vil den bli. Den er der for at du skal få den driven du trenger for å slippe deg selv fri og ta action.

Så kjenn godt etter. Hva forteller denne følelsen deg? Bli kjent med følelsene og tankene dine og vær bevisst på dine reaksjoner. Dette kan hjelpe deg til å bli klar over triggere eller begrensninger du måtte ha, og som du kun kan se om du dykker dypt nok i deg selv.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi vet du ikke stoler nok på deg selv og at det er én av grunnene til at du legger lokk på deg selv som du gjør. Derfor ønsker vi å si at vi er her for deg. Så siden du ikke stoler på deg selv og ditt potensial, så hva med å i stedet stole på oss og vårt potensial?

Vi er så mye større enn du kan forstå. Vi vet hvordan du har det, sånn på dypet. Vi SER deg! Vi ser deg virkelig, og vi elsker deg dypt og inderlig. Vi håper du en dag kan se deg selv i det samme lyset som vi ser deg, og elske deg selv så dypt og inderlig som vi elsker deg. Ett steg på den veien er å ta steg for steg og gå din egen vei. Ikke hold deg selv tilbake, men lytt til ditt hjertes hvisking.

Vi støtter deg, og det vil vi alltid gjøre. Så nå som du vet at du har vår fulle støtte, hva er neste steg på din magiske reise? 

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du er i ferd med å forløses fra alt som har holdt deg tilbake, kjære deg. Du må bare fortsette å legge ned innsatsen, for det å gå på den veien du nå går - mot healing - fungerer, du må bare fortsette å gå.

Det er mye grums som har holdt deg tilbake. Ikke bare fra barndom og ungdomsår i dette livet, men også hendelser du har opplevd i tidligere liv, i tillegg til hendelser som dine forfedre har opplevd og som igjen er overført til deg.

Sånt som dette er i ferd med å opphøres, for nå er du klar til å heales og klar for en forandring.

Det du jobber med denne uken vil hjelpe deg til å forløse enda mer, så lytt innover, stol på informasjonen du får og gå fremover med faste steg.

 

 
Stol på veien du går og stol på magefølelsen/intuisjonen din. Vit at universet virkelig SER deg og både elsker og støtter deg fullt ut. Du er i ferd med å heales fra ting som har holdt deg tilbake.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?