Åndelig reading for uke 39 - 2021

budskap fra universet Sep 27, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hold deg rolig. Hold stressnivået lavt. Ha tillit og tro på at alt skjer for ditt - og alle involvertes - høyeste beste. Mye healingenergi er rundt deg nå, så tro og slipp denne energien inn i ditt hjerte.

Fokuser på lyset. Fokuser på det gode i deg selv og andre. Fokuser på det positive. Fokuser på det som gjør deg glad og oppstemt.

Gå videre med full tillit til at veien åpenbarer seg etter hvert som du går. Ha tillit til at vi har din rygg. Ha tillit til deg selv og de rundt deg. Gi slipp på tvilen. Ha TILLIT i stedet.

For med tillit kommer ro, fred, lykke, glede og tilstedeværelse. Tillit fører også med seg velvilje og harmoni. Ha tillit.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Din livskraft blir sterkere og sterkere, spesielt fordi du jobber med tilliten og det å slippe inn healingenergien fullt og helt.

Bruk denne livskraften din til det du ønsker å bruke den til. Følg hjertet. Følg lidenskapen. Du har det som trengs for å få magiske ting til å skje og få suksessen til å spire.

I deg bor det uendelig med kraft, men den har liten nytte om du ikke faktisk benytter deg av den. Vi oppfordrer deg derfor nå til å få denne kraften frem i lyset. Benytt deg av ditt utrolige potensial, for i den ligger det mye magi og kraft.

La hjertet og lidenskapen vise vei. Bruk ditt uendelige potensial på den beste måten, både for deg selv og for verden.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du vårt barn, du er en gave til jorden. Du ble født på jorden av en grunn, så vit at verden trenger deg.

Ha fokus på jording denne helgen. Hold deg selv i balanse. Gå i dypet av deg selv og hent frem visdommen du trenger for å pushe deg enda mer opp og frem. Tenk på hvordan du kan tjene deg selv og verden på best mulig måte. I den type refleksjoner kan du finne mange svar.

Du har en sterk forbindelse til jorden og din livsoppgave, selv om du ikke enda føler dette helt klart. Fortsett å la hjertet vise vei. La oss guide deg. La oss hjelpe deg. Vi er sammen om dette, du og oss. Sammen skaper vi mer magi enn det du noen gang kan forestille deg er mulig. Alt til det beste for deg, dine medmennesker og verden generelt.

Vakkert, ekte og naturlig.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?