Åndelig reading for uke 39 - 2020

budskap fra universet Sep 21, 2020

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du trenger å ta vare på deg selv, kjære deg. Det er så viktig at du gir deg selv den samme omsorgen, omtanken og kjærligheten som den du gir til andre.

Selvkjærlighet er så viktig. Det er én av nøklene til å gjøre det umulige mulig. Ved å ta vare på deg selv så får du mer energi, noe som igjen fører til at du har mer å gi til andre.

Det er en god sirkel å komme inn i, så tillat deg å være god mot deg selv og behandle deg selv som du ville behandlet din bestevenn.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du er i en fase av vekst og utvikling. Forandringer skjer rundt deg og det kan være skummelt, selv om du vet at det er til det beste.

Gå videre i tillit om at du nå åpner deg opp for nye og magiske ting. Vit at ting nå forandrer seg for at du skal ha bedre forutsetninger for å skape deg det livet du drømmer om.

Stå i disse forandringene og ta action på intuisjonen din. Lytt til råd og tips, men evaluer før du handler. Du vet nemlig hva som er best for deg, og det er det på tide at du innser.

Du vil heales på flere plan i denne forandringsprosessen. Jo mer du åpner opp og tillater at forandringer, transformasjon og healing skjer, jo bedre vil resultatet bli. Vær i ett med deg selv og ikke legg lokk på hverken følelser eller deg i helhet.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt det du nå står i gjør at du oppgraderes. Ting endrer seg for deg på et dypere nivå. Tillat denne energien å jobbe gjennom deg. Støtt deg på universet og vit at du er fullstendig trygg.

Det er spennende tider i vente og alt skjer av en grunn. Ikke hold noe tilbake. Vær 100% deg selv og vit at du er så mye mer enn god nok. Du er fantastisk.

Det du nå står i fører med seg åpenbaringer og oppvåkninger. Stol på prosessen og vit at alt som skjer er med på å hjelpe deg til å finne den klarheten du søker.

Gi slipp og la det skje!

 

 
Forandringer, transformasjon, åpenbaringer og healing er noe av det som er budskapet for denne uken.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

Close

ALLE SOM STÅR PÅ E-POSTLISTEN MIN VIL FÅ ET SUPERT TILBUD NÅR MEDLEMSPORTALEN ÅPNER

 

Registrer deg under for å motta e-poster fra meg du også, om du ikke allerede gjør det.

 

Les gjerne personvernerklæringen og brukervilkårene før du godkjenner og aksepterer vilkårene.