Åndelig reading for uke 38 - 2021

budskap fra universet Sep 20, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Selvtillit er alfa omega i livet. En lav selvtillit kan bidra til selvsabotasje og manglende livsglede, mens høy (og sunn) selvtillit kan bidra til å gjøre det umulige mulig. Noe som ikke gjelder bare spesielt utvalgte, men også DEG.

Har du spurt deg selv om hva du trenger å ha fokus på aller først for å komme deg til dit du ønsker å være i livet? Da har du svaret her. Jobb med selvfølelse, selvtillit og selvbilde. Når disse tingene høynes så blir resten av veien også lettere.

For enten du er klar over det eller ikke, så er det du og din egen selvtillit som står i veien for å få drømmer til å bli virkelighet. Det er du og din lave selvtillit som hindrer deg i å gjøre det som kreves for å få det du ønsker deg til å skje. Det er det som hindrer deg i å ta imot de gode tingene (som blant annet vi sender deg) som kommer din vei. Så jobb med å få den opp, så skal du se at resten også hever seg i takt med den.

Du er verdig alt du ønsker deg å mer, så start å gjøre det som skal til for å skape det livet du alltid har drømt om. Og kommer tvilen, frykten og egoet snikende for å trykke deg ned, så minn deg selv på at du har det som skal til, og at ingenting kan stoppe deg, annet enn deg selv.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Intuisjonen er et fantastisk verktøy som vi håper at du vil benytte deg mer av fra nå av. Vi er nemlig her med heiarop, kjærlighet, styrke og hva du enn måtte trenge. Vi kommuniserer med deg gjennom din intuisjon, så lytt innover.

Dette er nemlig også en ting bedre selvtillit hjelper til med å forbedre og forsterke. Kommunikasjonen oss i mellom. Hvorfor? Fordi at når du ikke tror på deg selv, når du mangler selvtillit, da vil du heller ikke stole på intuisjonen din.

Vi er oss og du er deg, likevel så er vi ett. Når vi taler til deg gjennom din egen intuisjon så vil du ikke høre fremmede stemmer som forteller deg hvor du skal gå og hva du skal gjøre. Du vil høre din egen stemme. Så hva skjer når du ikke stoler på deg selv? Akkurat som vi sa, du vil heller ikke stole på intuisjonen. Vit at du er sterkt knyttet til oss, så vær så snill å benytt deg av intuisjonen og start med å trene opp denne "muskelen".

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vet du hva vi ser når vi ser på deg? Vi ser skjønnhet, styrke, håp og kjærlighet. Så hva med å se deg selv gjennom våre øyne, for det vi ser, det er sannheten. Vi ser deg dypere enn dypest, på alle plan. Du er FANTASTISK!

Ha fokus på å jobbe med ditt syn på deg selv nå, for det vil lede deg til nye vidunder og magiske ting. Åpne deg opp for deg selv. Se alt det vakre som vi ser, for du er den perfekte utgaven av deg.

La ditt sanne deg komme til uttrykk. Ikke gjem deg bort lenger. For når du bare knekker koden med å få løftet selvfølelse, selvtillit og selvbilde, da vil du sitte med en makt som vil ta deg til dit du vil. Alt du trenger er deg selv, enten det er for å stå i veien for din egen lykke, eller å skape den. Ditt valg. Ditt liv.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?