Åndelig reading for uke 38 - 2020

budskap fra universet Sep 14, 2020

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Denne uken skal jeg bruke på idémyldring, evaluering og ta noen steg videre i businessen min sånn at jeg kan hjelpe deg på best måte til å være magiker i eget liv.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du går rundt og tenker altfor mye på hva andre måtte mene, og du holder deg selv altfor mye tilbake. Hvorfor synes du det er så vanskelig å gå for det du ønsker deg?

Ved å tro på deg selv og gi slipp på følelsen du har av å være maktesløs, så vil du åpne deg opp for den magien som finnes inni deg. Du har det som skal til for å være magiker i eget liv og skape deg livet du drømmer om, du må bare tillate deg selv å tro på deg selv og vite at du fortjener suksess, akkurat som alle andre.

Du er du, og det finnes bare én du. Det er derfor det egentlig ikke finnes noen konkurranse, selv om du måtte tro det. Så slutt å sammenlign deg selv med andre og start å elsk deg selv som den magiske personen du er i stedet.

For når andre kan, så kan du. Du må bare bruke din unikhet som en styrke, ikke som en svakhet, sånn som du har så lett for å gjøre. La ditt indre lys skinne med full styrke!

Du både fortjener å leve ut drømmelivet ditt, og har det som skal til for å skape det. Brett opp ermene, tro på deg selv og stå i din indre kraft!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Har du ventet på et dytt for å komme i gang med å realisere de planene og drømmene du har? Da er dette dyttet til deg. Nå er det på høy tid at du starter å ta inspirert action på det du drømmer om, for det er da det skjer magi. Egentlig er dette noe du skulle gjort for lenge siden.

Du føler kanskje ikke at du vet alt du trenger å vite for å sette i gang, men du glemmer en viktig ting. Du lærer underveis! Skal du vente på at du har lært alt du trenger å kunne så vil du faktisk vente i en evighet. Hopp uti det og vit at du vil lande på benene, akkurat som en katt. Du vil lære og utvikle deg underveis.

Slutt å utsett ting, ta ansvar og vær din egen lykkesmed. Ting går fremover så lenge du fortsetter å sette den ene foten foran den andre. Det nytter ikke å ha en fantastisk plan om du ikke tar action og får ting til å skje nemlig. Start i dag!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Se på det du har gjort så langt og evaluer. Hva fungerer bra? Hva kan gjøres bedre? Er det en annen vei du kan ta som leder deg til samme målet? Må du skifte fokus?

Sånne spørsmål som dette er smarte å stille seg. For selv om du er på riktig vei og har en klar plan og visjon for hva du ønsker å skape i livet, så kan resultatet kanskje bli enda bedre om du bare gjør en bitteliten ting annerledes. Har du tenkt på det noen gang?

Om ting ikke fungerer helt sånn som du hadde sett for deg, så er trenger du ikke endre målet, du trenger kanskje bare å velge en litt annen retning enn den du først hadde staket deg ut.

Fokuser på hva du lærte i prosessen, fremfor at utfallet ikke ble som tenkt. Det er nemlig en plan med det, og alt skjer for ditt høyeste beste. Du trenger å tro mer på deg selv og du trenger å pushe deg enda mer ut av komfortsonen. Nå er det tid for å slutte å velge den veien som føles tryggest og i stedet velge den veien som føles best, men også mest ut av komfortsonen.

Ikke døm deg selv, tro på deg selv istedenfor. Det er med en solid grunnmur av selvkjærlighet at det blir enklere å skape magi. Fremtiden er veldig lys, du må bare satse. For jo mer du pusher grenser, jo mer vil du lære. Jo mer du lærer, jo mer klarhet vil du få om hvilken vei som er ment for deg.

Kvitt deg med perfeksjonisme og våg å prøv og feil. For i sannhet finnes det ikke noe feil og tap. Enten vinner du, eller så lærer du. Alt handler om fokus.

 

 
Hopp uti det, gi slipp på perfeksjonismen og vit at du er kraftfull. La ditt indre lys skinne med full styrke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?