Åndelig reading for uke 37 - 2021

budskap fra universet Sep 13, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Du er så mye mer enn du tror, vårt kjære barn. Du er så mye mer enn det du tillater deg selv å være. Hent frem kraften i deg og tillat deg selv å skinne med full styrke som den magiske stjernen du er.

Når du tillater ditt fulle potensial å komme til uttrykk så vil du se at du overgår alle dine egne forventninger som du har til deg selv. Du vil se sannheten. Du vil se lyset som finnes i ditt indre. All kjærligheten du har i deg.

Det er så mye av deg som fortsatt er under overflaten, men som lengter etter å komme til syne. Tillatt at dette skjer. Du har verden for dine føtter og ved å la ditt indre lys skinne med full styrke, så lar du ditt fulle potensial komme til uttrykk. Og vet du hva som da skjer? Da er du i sannhet den magikeren som du alltid har vært, men som har vært gjemt bort i en liten krok i deg selv.

Så slipp magien og potensialet i deg fri og se hvilke magiske ting som skjer. Du vil som sagt da overgå dine forventninger i stor, stor grad, og også andre sine. 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Vi er her og vi elsker deg dypt og inderlig. Du er godt inntullet i englevingene og vi - som resten av Universet - har alltid din rygg. Tro, føl, vit. Vi er her!

Vi omhyller deg i den reneste formen for kjærlighet og vi ønsker bare å fortelle deg hvilken fantastisk SKATT du er. Du er her for å være den mirakuløse DEG, så frem med tryllestaven, tre frem i lyset og sol deg i vår kjærlighet.

Ved å være akkurat DEG og tillate hele deg å komme til uttrykk, da vil du gi ditt indre lys klarsignalet det trenger for å skinne enda sterkere. Der ligger det stor makt. Husk at du er mye mer kraftfull enn det du per i dag tror, men vi ber deg, kjære deg, TRO.

Du har så mye kjærlighet, visdom, magi og potensial i deg. Og vet du hva? Du har ikke engang benyttet deg av halvparten enda. Så hva sier du til å tillate deg selv å benytte deg av hele deg og all din kraft? Vi stemmer selvfølgelig JA, noe vi håper du også gjør!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Når du nå tillater deg selv å være hele DEG, da skjer det mirakler på alle vis. Du svever lykkelig av gårde. Du føler at du er i flyten. Istedenfor å padle motstrøms lar du Universets elvestrøm lede deg til dit du er ment å være til enhver tid. Du har også en sterkere kobling til din egen intuisjon og kontakt med oss, sånn at du bretter opp ermene og tar i et tak når det trengs.

Barnlige vidunder blir mer og mer synlig for deg etter hvert som du fortsetter på denne stien. Du ser mer av magien - både i deg selv, de rundt deg og i det ytre - og du kjenner oss på en mye sterkere måte, noe som helt klart er positivt.

Så gled deg over å ha kommet i ett med deg selv. Vit at ting flyter lettere nettopp på grunn av den innsatsen du har lagt ned i nettopp det å tillate hele deg å komme til overflaten. Innsatsen din har med andre ord vært vel verdt det.

Så lek deg i helgen. Se magien. Se løsninger. Se muligheter. Drøm større enn størst. Lytt. Lær. Vær tilstede. Vær ditt fantastiske, magiske deg, med andre ord.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?