Åndelig reading for uke 37 - 2020

budskap fra universet Sep 07, 2020

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Det skjer store ting i gründerlivet mitt denne uken, og den største tingen skjer vel allerede i kveld klokken 20:00. Da er det duket for mitt aller første webinar (gratis online foredrag), og det er så moro at flere har meldt seg på.

Jeg gleder meg til å gi deg en enkel løsning for å skille de to typene frykt fra hverandre, til å snakke om hvordan du kan bruke tankens kraft til din fordel, og ikke minst, dele mitt hemmelige prosjekt med deg. Så har du null planer i kveld, men enda ikke har meldt deg på, så meld deg på her da vel.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 

 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Kjære deg, du er nødt til å skape din egen vei. Du er din egen lykkesmed, enten du tror det eller ikke, du trenger å gå den veien intuisjonen din dytter deg mot. 

Ikke vær redd, du har absolutt det som skal til for å overvinne hva det enn måtte være. Når du bare bestemmer deg for å skape en forandring og skape deg et bedre liv, da vil du se at magiske ting begynner å skje.

Jo mer i harmoni du er med deg selv, jo mer spiller du på lag med oss. Vi er alltid ved din side, selv om du mang en gang ikke har følt det. Du stenger av, du er redd for å tro på magi, men åpner du deg i stedet opp, så vil du se at lyset er rundt deg til alle kanter, også inni deg.

Så vi sier det igjen, kjære deg. Skap din egen vei. Vær din egen lykkesmed. You can do it, og vi heier masse på deg!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Når du ikke føler at du er i flyt, så er det alltid en grunn for det. Ved å gå din egen vei, leve din sannhet og være i harmoni med deg selv, så vil du se at den flyten du så hardt har prøvd å oppnå, kommer lekende lett.

Så tiden er inne for å gå dit hvor intuisjonen og hjertet ditt fører deg, akkurat som budskapet for mandag og tirsdag var. Da vil du kjenne at ting flyter, og hindringer, utfordringer og sånt, blir mindre og mer ubetydelige.

Overflod og lykke er for deg også, men du må tro på det for å tillate det. Fokuser på hva du ønsker deg. Visualiser at du allerede lever det livet du drømmer om. Hvordan ser det ut? Hvordan føles det?

Loven om tiltrekning sier klar at det du fokuserer på vokser, så fokuser på det du faktisk vil skal vokse. Du må ta action, du må være modig, men du er ment å leve et livet du drømmer om å leve. Gå å lev det!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ønsker du klarhet? Da er det bare å spørre oss om hjelp. Be en bønn, fremsi en takk. Det trenger ikke være avansert, det eneste som er nødvendig er at du ber om hjelpen. Vi kan hjelpe deg til å være sterkere. Vi kan hjelpe deg til mer indre ro. Vi kan hjelpe deg til større klarhet. Alt som kreves er at du spør, og så åpner deg opp for at svaret kan komme på de mest uforutsigbare måter.

Alt henger sammen, så jo mer i kontakt du er med deg selv, jo lykkeligere er du. Dette fører også til en følelse av at intuisjonen blir klarere og klarere. Vår kontakt er alltid like sterk, men om du tviler på deg selv, så vil det føre til at det ikke føles sånn ut. Det er derfor det er så viktig at du virkelig lytter til de tidligere budskapene for uken. Det er derfor det er så viktig at du nå skaper den forandringen du drømmer om.

Vi vet det krevet mot og styrke, men du vil ikke angre på å ha hoppet før du er klar. Følg hjertet. Følg drømmen. Hvorfor? Fordi du fortjener det.

 

 
Skap din egen vei, vær din egen lykkesmed. Det vil åpne opp nye dører og føre til bedre flyt.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?