Åndelig reading for uke 36 - 2021

budskap fra universet Sep 06, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er nå i ferd med å åpne deg opp i full blomst, som den nydelige, magiske rosen du er. I likhet med en rose så har du til nå vært en knopp som har forberedt seg til blomstring, og nå vårt barn, nå er du i gang med den magiske blomstringsprosessen.

Ta den tiden du trenger, men vit at du er vakker akkurat som du er. Alle trenger ulik tid på å blomstre, men vit at du vil slå ut i full blomst du også.

Alle dine erfaringer i livet former deg til akkurat den du er, så vær takknemlig for hver eneste en av erfaringene dine, for du hadde ikke vært den fantastiske deg uten noe av det!

Så vårt kjære barn, tillat deg selv å BLOMSTRE. Tillat deg selv å være DEG. Du er nydelig, vakker, majestetisk og magisk. Vi heier på deg!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Bare si JA! Si ja til livet. Si ja til å være magiker i eget liv. Si ja til egenkjærlighet. Si ja til deg selv. Si ja til akkurat det du har lyst til å gjøre. Si ja til det du trenger å gjøre. Si ja til ut-av-komfortsonen-opplevelser. Si ja til vekst. Si ja til selvutvikling. Si ja til muligheter. Si ja til oss. Si JA, JA, JA.

Livet er ditt og du bestemmer hva det blir ut av det. Føler du for å si JA, så si ja. Lev det livet du drømmer om å leve, for det er i sannhet ditt. Så hva stopper deg?

Kunsten er å ikke la noe skremme deg fra å gå etter det livet du virkelig ønsker deg, men i stedet si JA til alt det som tar deg nærmere dette livet. Så er du klar til å si JA, vårt kjære barn?

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Rosen kommer opp igjen og det er så mye kjærlighet i deg og rundt deg. Du er vakker og du har evnen til å gjøre din verden vakker også, så mal verden i de fargene som appellerer til deg.

Du er et kraftfullt lysvesen. Vakker og sterk.

Tillat deg selv å la deg ledes av deg selv. Omgi deg med mennesker som befinner seg på samme energifrekvens som deg. Omgi deg med mennesker som løfter deg, heier på deg og som får deg til å tenke større enn størst. Omgi deg med mennesker som sitter med kunnskap som du ønsker å også ha.

Hengi deg i drømmene og ambisjonene dine. Hengi deg i livet ditt. Husk at det blir hva du gjør det til, så sving med tryllestaven og lev livet du ønsker deg, mens du stadig streber etter å lære enda mer som er gull for videre utvikling.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?