Åndelig reading for uke 36 - 2020

budskap fra universet Aug 31, 2020

Da er det tid for ukens reading og budskap fra universet. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 

Denne uken her er siste innspurt for påmelding til webinaret jeg skal ha neste mandag. Ønsker du å melde deg på kan du gjøre det her. Der skal jeg snakke om frykt og tankens kraft, i tillegg til å komme med et supertilbud for deg som er klar for å satse på deg selv. Gleder meg til å avsløre for deg hva jeg har jobbet med i sommer, det blir så bra!

 

Er du spent?

 

Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 

 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Hva er det du holder fast på? Hva er det som du egentlig burde ha gitt slipp på sånn at du kan fokusere bedre på der du ønsker å være, i stedet for der du er akkurat nå?

Det er ting rundt deg som ikke lenger tjener deg. Ta en dypdykk i spesielt tanke -og handlingsmønsteret ditt og se på hva du trenger å endre på på dette området, for å komme deg til dit du ønsker å komme.

For som du sikkert har hørt før, så kan du ikke gjøre det samme om igjen og om igjen og så forvente et annerledes resultat. For at resultatet skal bli annerledes så kreves det altså at du gjør noe annerledes også.

Så hva trenger du å endre på? Hva holder du fast på, som det er bedre å gi slipp på?

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Alt vil falle på plass til riktig tid.

Du trenger å stole mer på de intuitive følelsene dine, og trenger å ha ekstra fokus på dette i disse tider. Hva forteller følelsene dine deg? Hva forteller intuisjonen din deg?

Vi vet det er vanskelig å stole på sin indre stemme, for det kan føles så subtilt. Det kan nok også føles litt rart til tider, og som om det ikke helt gir mening.

Lytt til din indre stemme fordi om. Stol på den, for det er på den måten vi kommuniserer med deg. Meng deg med det som tilfører deg positiv energi, og ikke vær redd for å oppsøke situasjoner som bringer deg vekst, utvikling og nyttige livserfaringer.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Du er kommet hit til Jorden for å løfte deg selv og menneskeheten. Du har så mye å by på, men holder deg tilbake. Ved å dele av deg selv og din historie, vil du inspirere og motivere andre som har lignende livserfaringer. Du er et forbilde, tillat deg selv å være det.

Gjør det du føler deg kallet til å gjøre. Ta inspirert action. Flyt med universets elvestrøm og la den vise deg veien du er ment å gå.

Ikke vær så redd for å tenke og drømme stort. Mye skjer i det du bestemmer deg for å gjøre de endringene du innerst inne ønsker å gjøre, men som frykten har stoppet deg i tidligere.

Hopp før du er klar, og spør deg selv; hvordan kan jeg tjene? Hva gjør verden til et bedre sted? Hva er min livsoppgave? Sjelen din vil svare.

 

 
Lytt til intuisjonen og hopp før du er klar!

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?