Åndelig reading for uke 35 - 2021

budskap fra universet Aug 30, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det har stormet litt rundt deg den siste tiden og ting har føltes litt utfordrende. Vit nå at solen er i ferd med å bryte gjennom skyene og himmelen vil atter en gang bli blå. 

Ting ordner seg alltid, og alt har en mening. Stormer former deg som menneske dem også, akkurat som solen, og livet består av begge deler. Vit at nå blir det lysere tider. Ting vil føles lettere og det vil flyte lettere.

Gå videre med friskt mot. Hold fokuset på det som er bra og gi slipp på resten. La oss guide deg videre på veien din.

Reflekter over hva du har lært gjennom de utfordringene du har stått i den siste tiden og ta med deg disse erfaringene videre på din vei. All læring er nemlig gull verdt for videre utvikling, så samme hvor fælt noe måtte virke så finnes det alltid en eller annen bra ting med det også, selv om det kan være godt gjemt.

Så igjen, lysere tider er i vente. Solen er i ferd med å titte frem.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du trenger å slippe deg mer løs. Du trenger å senke skuldrene, overlate noe av ansvaret du bærer på til noen andre og sørge for en bedre balanse mellom jobb og lek, alvor og humor.

Du trenger faktisk ikke klare alt alene vet du, du kan be om hjelp. Lett byrden din og tillat deg selv å gjøre sånt som får deg til å koble av og nyte livet. Bare vær tilstede, lad batteriene og følg gleden.

Nå er det tid for å hente frem livsnyteren i deg og ta deg tid til å gjøre sånt som gir deg energi, rett og slett.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Når du har fått hentet deg inn igjen så er det tiden for å tenke etter hva det er du drømmer om. Hvilke ønsker har du? Når det er kartlagt så er det tid for å handle på dette og ta de nødvendige actionstegene som trengs for å få drømmer til å bli virkelighet.

Magi og muligheter er i luften, så hold øynene åpne og ta imot.

Ikke la frykten og egoet stoppe deg i å gå på den veien du ønsker å gå på. Ta motet fatt, føl på frykten og gjør det uansett, da skjer det virkelig magi! Heller ikke vær redd for å drømme stort og vær ambisiøs.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?