Åndelig reading for uke 35 - 2020

budskap fra universet Aug 24, 2020

Da er det tid for ukens reading og budskap fra universet. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med Alvene av Doreen Virtue.

 

Håper du har det fint og er klar for å ta fatt på en ny uke med nye muligheter.

 

Her er budskapet til deg fra universet for denne uken. Er du spent?

 

 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du trenger å se noe nytt. Du trenger å føle på noe nytt. Du trenger å få tankene over på noe annet enn det tankekaoset som nå opptar deg. Det å bryte mønsteret ditt og omgi deg med noe nytt kan hjelpe deg til å også bryte tankerekken.

Kanskje det står en ferie for tur, kanskje en én-dags-utflykt, eller kanskje det bare er snakk om å se noe annet i meditasjonen din.

Mennesker har ofte lett for å skape seg vaner, og for å bryte én sirkel, så kan det hjelpe å bryte flere.

Ikke vær redd for å åpne øynene for noe nytt. Ikke vær redd for å ta en annen rute enn den vanlige turløypen din. Det er tid for å se noe nytt, noe annerledes.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Gi slipp, og du vil skyte fart fremover. Alt du går å kverner på holder deg tilbake fra å se din egen sannhet, noe som igjen hindrer deg i å se ditt neste steg. Gi slipp på alt som ikke lenger tjener ditt høyeste beste. Gi slipp på negative tanker, fortiden, (u)vaner og gamle følelser.

Ved å gi slipp skaper du plass til nye og bedre ting.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Nå som du virkelig har jobbet med ditt indre denne uken, ved å omgi deg med noe nytt og gi slipp på noe gammelt, vil du nå åpne opp for en mer kreativ flyt.

Du tenker kanskje på kreativitet som å tegne eller male, men kreativitet er så mye mer enn det. Kreativiteten får utløp ved at du visualiserer og skaper ditt drømmeliv. Kreativiteten får utløp når du tryller frem din egen livshistorie og gjør drømmer til virkelighet.

Omgi deg med denne skaperkraften, for den tar deg videre på veien mot å gjøre drømmer til virkelighet.

Alt du trenger finnes inni deg, du må bare åpne deg opp for det, og gi slipp på alt som måtte stå i veien. 

 

 
Gi slipp på det "gamle", åpne deg opp for det nye og la kreativiteten og skaperevnen strømme gjennom deg.

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.