Åndelig reading for uke 34 - 2021

budskap fra universet Aug 23, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Legg ditt hjerte inn i alt du gjør og alt du sier. Velg kjærlighet, alltid. Når du omfavner kjærlighetens kraft så skjer det mirakler. Du lar ikke bare ditt eget lys skinne med full styrke, men dette lyset skinner også på andre, noe som fører til at det også er lettere for andre å skinne med full styrke.

Kjærlighet smitter også, og for en god form for smittespredning, er du ikke enig? Så velg med hjertet. La medfølelsen seire, både overfor deg selv og andre.

Du - som alle andre - er verdig ubetinget kjærlighet i alle dets former. Det gjelder også ubetinget kjærlighet fra deg selv, husk det.

Når du omfavner kjærlighetens kraft så kan du utrette så mye, mye mer. Også i forholdet ditt til deg selv. Husk at egenkjærlighet og egenomsorg er like viktig - om ikke viktigere - som den kjærligheten og omsorgen du gir til andre.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hva var det vi sa over her? Her får du enda et bevis på at mirakler kan skje også i virkeligheten. Vi sa jo at når du omfavner kjærlighetens kraft så skjer det mirakler, så nå sier vi bare forvent deg mirakler!

Du har kanskje glemt litt av dette her med hvor stor kraft det egentlig ligger i kjærligheten? For når vi snakker om kjærlighet, så betyr ikke det romantisk kjærlighet, selv om det kan inkludere det også, men den rene kraften som du og Universet (og alt annet) egentlig er bygget på. Den reneste kraften av alle.

Vi er ved din side og vi passer på deg. Vi sender deg store doser av kjærlighet og ønsker at du nå skal åpne hjertet og armene dine og ta imot all kjærlighet, alle mirakler og all magi vi sender din vei. Husk også på å være med å skape dette selv også.

Mirakler er naturlig og virkelig, så åpne deg opp for dem og for oss.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har så mye visdom i deg, kjære deg. Det kan føles ut som om du er på konstant leting etter svar, men du leter på feil plass. Svarene du søker finnes ikke i det ytre, men det indre. Så tillat deg derfor å søke innover i stedet.

Stol på deg selv, stol på oss og stol på din intuisjonen. Sammen kan vi legge ferdig puslespillet du har følt du har holdt på med i lang tid nå. Ro ned og la visdommen komme til deg i form av tanker, drømmer og visjoner. 

Stol på det du føler og tenker. Stol på drømmene du har og vit at de drømmene og ønskene du har, de har du av en grunn.

Så gi slipp på det å lete etter de dype svarene i det ytre, for det er ikke der du vil finne de svarene du virkelig trenger. Let i det indre i stedet.

Og vi minner om at vi er her, beredt til å hjelpe med hva som helst.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?