Åndelig reading for uke 34 - 2020

budskap fra universet Aug 17, 2020

Da er det tid for ukens reading. Jeg har spennende planer for businessen denne uken, og gleder meg til å avsløre én av hemmelighetene litt senere i uken, så stay tuned. Er du spent på hva det er så trykk på en av reaksjonsemojiene i slutten av innlegget.

 

Hva er dine planer for uken?

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 

Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 

 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Legg kjærligheten inn i alt du gjør.

Ta vare på deg selv og de rundt. Del av din store kjærlighet og omsorg. Gjør det som føles riktig og gi av deg selv. Ikke vær redd for å ta i mot en hjelpende hånd, men ta i stedet i mot denne med like stor letthet som når du gir den.

Når du tar med deg kjærlighet, omtanke og godhet i alt du gjør, så skjer det magi på alle områder. 

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Sjelen din utvider seg. Din bevissthet øker. Vibrasjonen din blir bedre og bedre. Alt dette i takt med bevisstheten rundt deg og det å ta med deg kjærligheten i alt du gjør. Ingenting er bedre enn når du utfører enhver oppgave i kjærlighet. 

Elsk deg selv, bruk tid på å lytte innover og hold kontakten med oss (universet) og ditt høyeste selv (intuisjonen) til enhver tid. Du har så mye å by på, og jo mer du innser dette, jo mer kraftfull blir du.

Jo mer du lytter innover, jo klarere blir ting, så tren deg på å lytte til din indre stemme og følg de visdomsord den gir deg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Dette er ikke tiden for å "hvile på laurbærene". Dette er derimot tiden for å ikke la seg begrense på noen områder som helst. Det er tiden for å drømme stort, sette seg hårete mål og satse høyere enn noen gang før.

Ha fokuset på plass og sett den riktige intensjonen. Så hva er den riktige intensjonen? Det vet kun du, kjære deg. Lytt innover. Alle svar du søker finnes der nemlig, enten du tror på det eller ikke. Du ser kanskje ikke ting helt klart akkurat nå, men det vil du gjøre. Som med alt annet gjør også her øvelse mester. Så tillat deg selv å lytte. Tillat deg selv å tro på det du til nå har sett på som en umulighet. Bruk affirmasjoner for å få mindsettet ditt i orden, for du har det som skal til.

Bruk tankens kraft til din fordel. Visualiser og se for deg at du lever det livet du alltid har drømt om. Kjenn det er mulig, for det er sannheten. 

 

 
Ta kjærligheten med deg i alt du gjør, lytt innover og sats høyt! You can do it!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.