Åndelig reading for uke 33 - 2021

budskap fra universet Aug 16, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Kjære deg, ikke la noen "rokke" båten din. Ikke tillat noen å overkjøre deg, men ta tilbake kraften din i stedet. Stå opp for deg selv, din integritet og dine meninger. Det er ditt liv og kun ditt, så hva du gjør med livet ditt er DIN sak.

Du fortjener å ha en stemme du også. Du fortjener å bli hørt. Så ikke sitt i stillhet og brenn inne med ting som du ønsker å si. Du trenger å stå stødig i din egen kraft og tro på deg selv. Da vil denne kraften skinne gjennom og det blir også lettere for deg å sette grenser og holde på integriteten din.

For dette er viktig nå. Det er ikke alltid like lett å stå opp for seg selv, men du kan hvis du vil. Så bestem deg for at du nå skal lytte til deg selv, ditt hjerte og din sjel. Hold fast på den du virkelig er - den du ønsker å være, og ikke tillat at andre skriver din livshistorie. Ta pennen tilbake.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hold dine tanker, visjoner og forventninger positive. La deg fylles av den kraftige positive og kjærlighetsfylte energien og vit at ting skjer i din favør.

Du er fylt med kjærlighet og det samme er Universet. Ønsk, drøm og lev som om alt som eksisterer er positivitet og kjærlighet i alle dets former og varianter.

Fokus har alt å si, så kvitt deg med et negativt fokus og omfavn et positivt fokus istedenfor. Tankens kraft er enorm og du kan bruke den til din fordel du også. Du må bare bli bevisst på tankemønsteret ditt og endre det som trengs å endres på.

Og vi minner deg på å alltid holde forventningene dine positive. Det lønner seg, selv på tross av at du risikerer å bli skuffet.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Beveg kroppen din. Kroppsbevegelse er virkelig sunt på mer enn bare den opplagte måten. Ta dansing til skikkelig feelgood-musikk for eksempel. Det hever energifrekvensen (vibrasjonen) din raskt og effektivt.

Det å la energien få fritt spillerom og være i ett med kroppen er viktig, så ta deg tid til å utforske hvilken måte å bevege kroppen på som harmonerer best med deg.

Det finnes så mange måter å bevege kroppen på, og det trenger ikke være intensiv trening. Dans, lek, gå deg en tur, gjør beroligende yoga for eksempel. Det finnes et hav av muligheter der ute om du bare tar deg tid til å undersøke. Den som leter finner.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?