Åndelig reading for uke 33 - 2020

budskap fra universet Aug 10, 2020

Da er det tid for ukens reading, og denne gang på en flunkende ny blogg og nettside. Dette er bare begynnelsen av det som skjer de neste ukene, så håper du henger med, for dette blir spennende!

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 

Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 

 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER:

 

 

Kjære deg, du trenger å ta mer vare på deg selv. Du trenger å lytte til din indre, moderlige stemme og sette deg selv på prioriteringslisten din.

Uten at du fungerer, så fungerer ikke noe, så start i dag med å sett sunne grenser, plei deg selv og ta deg tid for deg selv, uten mas og kjas.

Ditt indre barn lengter etter den omsorgen du er så flink til å gi andre. Du vet det kjære deg, at selvkjærlighet ikke er egoistisk. Sunn selvkjærlighet gjør deg til en bedre versjon av deg selv. Sunn selvkjærlighet er nøkkelen til det meste, så start i dag med å bygge en solid grunnmur med nettopp denne ingrediensen.

Du trenger at du tar vare på deg selv, og det samme gjør universet!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

 

Ikke overtenk. Ikke overanalyser.

Det er fort gjort at ting overkompliseres av overtenking og overanalysering, så tar du deg selv i å overtenke og analysere alt opp og frem i mente, så stopp med det med en gang.

Se mot din sannhet. Vet du ikke hva din sannhet inneholder? Lytt da innover og åpenbaringene vil komme.

Du må leve livet på dine primisser. Det er du selv som må ta ansvar. Alt det du tror du trenger har du allerede. Du er kapabel til å gjøre det du måtte drømme om. Du må bare passe på å ikke la deg kontrolleres av egoet og frykten, men i stedet hoppe før du er klar.

Ja, det er skummelt, men uten at du trosser frykten, så får du heller aldri kastet den på dør.

Lev sånn som du ønsker å leve. Lev i samsvar med det du drømmer om. Det er da du åpner opp for virkelig magi. Det er da du bruker tryllestaven, som du så sjeldent har brukt til nå.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

 

Stol på intuisjonen din, kjære deg. Den er klokkeklar! Husk at jo mer du bruker den, jo bedre blir den. Intuisjonen kan nemlig sammenlignes med en muskel, og du går vel ikke inn på treningssenteret og forventer å være fit etter én styrkeøkt, gjør du?

Etter hvert som du virkelig setter grenser, pleier deg selv, lytter til intuisjonen og lever livet på dine primisser og i samsvar med drømmelivet ditt, det er da den virkelige magien i universet begynner å utfolde seg. Det er da du virkelig slipper magien som finnes inni deg fri.

Husk nå at ingenting kommer av seg selv. Du er nøkkelen til alt du drømmer om og mer. Alt det du tror du er kan du gange opp til det uendelige. Du kan ikke engang forestille deg hvor magisk du virkelig er, så i stedet for å bruke all din energi på å prøve å forstå, så bruk den heller på å ta action og virkelig tro på at magi ikke er forbeholdt eventyrene, men er like virkelig som deg!

 

 

 
Nå håper jeg du går ut der og virkelig setter deg selv på prioriteringslisten og satser på deg selv, drømmene dine og livet du ønsker å leve. Husk å ta action og ikke la egoet og frykten stoppe deg!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.