Åndelig reading for uke 32 - 2021

budskap fra universet Aug 09, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Tiden er inne for å være like generøs med deg selv som det du er med andre. Du er helt utrolig. Du er helt magisk. Du er helt fantastisk. Se nå ditt potensial og ta verden med storm.

Du er magiker i eget liv og det er opp til deg å bestemme hvordan ditt liv og din verden skal se ut. Du trenger å komme ut fra gjemmestedet ditt, ta av masken og dele deg selv med verden. For vet du? Verden trenger deg akkurat som du er!

Så åpne hjertet ditt, skru opp styrken på ditt indre lys og bestem deg for at nå er tiden inne for å leve ut ditt fulle potensial. For ja, det er virkelig på tide. Så del av deg selv, vit du er god nok akkurat som du er og at du har verden ved dine føtter bare ved å være deg selv. 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Ta nå å følg gleden, vårt kjære barn. Du er verdig all magi, glede og lykke som du måtte ønske deg, så vær snill og ta imot.

Vær god mot deg selv. Respekter deg selv, kroppen din og behovene dine. Sett grenser og ta nå å sett egenpleie på kalenderen. Du fortjener det!

Ved å vise deg selv omsorg, godhet, kjærlighet og respekt, så vil du også vise andre hvordan du fortjener å bli behandlet. Du vil også ha lettere for å tiltrekke deg mennesker som behandler deg på denne måten - loven om tiltrekning vet du, så vær bevisst på hvordan du behandler deg selv.

Du er verdig egenpleie-luksus også på hverdager.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Livet er en magisk reise og det er hva du gjør det til. Så hvilket liv skaper du deg egentlig? Vit at innsats gir resultater. For å komme deg videre så må du bevege deg fremover. Fart har ikke noe å si, det eneste som betyr noe er at du tar action og går i den retningen som tar deg nærmere de mål og drømmer som du har.

Du høster som du sår, så sørg for å så de frøene du faktisk ønsker skal blomstre. Husk også at disse frøene må behandles på en god måte for å kunne gi en fullkommen avkastning.

Drøm og ta action på drømmene dine. Du har det i deg, så ikke lenger la deg selv stoppe deg fra å leve det livet du egentlig ønsker å leve. You can do it!

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?