Åndelig reading for uke 31 - 2021

budskap fra universet Aug 02, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Alt skjer av en grunn, vårt kjære barn. Alt skjer for deg, ikke mot deg. Stol på prosessen og vit at du nå blir åpnet opp.

Det å bli åpnet opp kan gjøre vondt, men husk at det er da ditt sanne jeg kan komme frem i lyset. Det er gjennom sprekkene at lyset også slipper inn. Så vit at den prosessen du står i, samme hvor utfordrende den enn måtte føles, så skjer det av en grunn. Du er i en forandringsprosess som vil gi deg stort utbytte i det lange løp.

Så igjen, vi ber deg instendig om å være tålmodig, ha tillit og stå stødig i din egen kraft. Alle de magiske delene som utgjør den du er kommer nå ordentlig sammen.

Som en roseknopp springer ut til å bli en stor og nydelig rose, springer også du nå ut i full blomst. Den du alltid har vært, men som har ligget gjemt inni deg, er nå i ferd med å komme til syne. Nå er tiden inne for å vise verden den ekte deg, og vite at når du gjør det så har du verden for dine føtter.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

For å støtte opp om denne forandringsprosessen ytterligere så oppfordrer vi deg til å reflektere innover. Vi oppfordrer deg til å bli kjent med dypet av deg selv. Bli kjent med hva som trigger deg. Bli kjent med hva som gir deg energi. Bli kjent med hva som tapper deg for energi.

Finn ut hva som er i harmoni og hva som trengs å "pusses opp". Ved å ta en liten sjelegransking så kan du lettere se hva som fungerer i livet ditt, og hva som ikke gjør det. Noe som igjen bidrar til at du ser prosessen du står i klarere og tydeligere.

Så lytt innover. Våg å gransk dypet av deg selv. Og hva gjør du når du finner noe som kunne trenges å "pusses opp", spør du kanskje? Da tar du tak i det. Du legger ned den nødvendige innsatsen som kreves, og skaper den forandringen som er nødvendig for at du skal vokse og utvikle deg enda mer.

Du trenger rett og slett å finne ut av hvordan livet du ønsker deg ser ut, og så begynne å ta valg som støtter opp om akkurat det livet der.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du føler nok litt på det at du går rundt i en litt trang passasje, hvor ting er litt mørkt. Du kan kanskje kjenne på følelsen av å famle deg litt rundt, usikker på hvor passasjen fører hen. Nå ønsker vi du skal vite at lysningen er nær og passasjen du har gått i fører deg til en magisk plass full av farger. Hva du bruker denne magien og fargene til, det er opp til deg, men mulighetene er der.

Så fokuser på å sette den ene foten foran den andre. Fokuser på lyset. Fokuser på kjærligheten. Fokuser på det som er bra. For vet du? Magiske ting venter deg, og de litt tunge tidene har vært med på å forberede deg for dette.

Husk at alt skjer av en grunn. Du trenger å ha tillit til prosessen og vite at hva du gjør med de erfaringene livet byr deg, det er opp til deg. Vi håper at du bruker dem klokt, for klok er du.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?