Åndelig reading for uke 30 - 2021

budskap fra universet Jul 26, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Ikke la frykten og egoet få grep om deg. Du har ingenting å frykte, og det er egoet som prøver å få deg til å sabotere for deg selv.

Ikke la bekymringene dine hindre deg i å bevege deg fremover. Ta et par-tre dype åndedrag. Pust med magen. Beveg deg fremover og gi slipp på all overtenking, overanalysering og overkomplisering.

For igjen, kjære deg. Du har ingenting å frykte. Den frykten du nå føler på er mer til hinder enn nytte. Det er egoets stemme du hører, ikke den reelle frykten. Stoler du ikke helt på oss, så er du velkommen til å gjøre opp din egen risikovurdering.

Det kan du gjøre ved å spørre deg selv om hva det verste som kan skje er for noe. Og vær så snill. Ikke gjør små ting til store problemer. Ikke blås ting opp i proporsjoner. Om verst tenkelige ting skulle skje, går det da kraftig negativt utover deg eller noen andre? Om ikke så er ikke frykten reell, men ureell. Og den ureelle frykten er én av egoets stemmer.

Så gi som sagt slipp på overtenking, overanalysering og overkomplisering. Prøv så godt du kan å gi slipp på frykten. Kast den og egoet på dør og gå modig fremover.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Det er mye å være takknemlig for og harmoni på flere livsområder finnes der for deg. Vit at du har så mange rundt deg som er glade i deg og takknemlige for at du er du. Føler du det er vanskelig å se det som er bra, så lukk øynene og åpne dem igjen samtidig som du setter en intensjon om å se med et nytt blikk. Se det som er bra, godt, lyst og kjærlighetsfylt. Se det magiske.

Ikke bekymre deg så mye over alt sammen. Ikke bekymre deg så mye over hvordan livet vil utfolde seg. Stol på prosessen og ta et steg av gangen.

Ting har for vane å ordne seg på enten den ene eller andre måten, så slapp av i visshet om at alt er bra og at livet er fullt av små hverdagsmirakler. Gleder som du kanskje ikke ser den fulle verdien av om du bekymrer deg alt for mye over hva som venter rundt neste sving.

Tro på at det er magisk. Vær tilstede og nyt øyeblikkene. Lag fine og positive fremtidsplaner og ikke vær redd for å glede deg til det som venter, i likhet med et barn som gleder seg til jul.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vi ønsker at du skal vite at ting ser veldig lyst ut når det gjelder livsområdet for karriere, økonomi og den type ting. Nye muligheter står for tur og du blir bedt om å gripe mulighetene som kommer til deg og bevege deg fremover raskere enn du noen gang har gjort tidligere.

Ikke vær redd for å spørre om hjelp om du skulle trenge det. Det kan gi deg muligheten til å få uvurderlige tips og råd, så vær åpen for ny læring.

Vit at ved å følge lidenskapen din og ikke la selvpålagte begrensninger stoppe deg, så har ting et stort potensial, og du baner vei for noe nytt og bedre, både for deg selv og andre.

Se derfor opp for nye ideer og ikke vær redd for å gjøre ideer om til virkelighet. For hva har du egentlig å tape? Om det ikke skulle gå akkurat som du har tenkt så er du i det minste en haug med erfaringer rikere.

Så spennende tider på dette livsområdet altså. Ikke la deg stoppe! Aller minst av deg selv.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?