Åndelig reading for uke 3 - 2021

budskap fra universet Jan 18, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du har lett for å føle deg veldig fanget og fastlåst i livet, og derfor starter vi like så godt uken med å fortelle deg at det er du selv som holder deg tilbake. Vi ber deg derfor om å gi slipp på de lenkene du har surret rundt deg selv og i stedet se det fantastiske mennesket vi ser når vi ser på deg.

For ja, du er fantastisk og mer enn kapabel til å utrette det du drømmer om, alt handler om å tro nok på seg selv til å faktisk gå ut der og bare gjøre det.

Det er enkelt, men akk så vanskelig. Lek deg med det. Ikke ta det så seriøst. Prøv og feil, det er en del av livet, og tro oss, du vil lære masse! Dette "masse" vil hjelpe deg videre på din vei, ingenting skjer av en tilfeldighet og ingenting skjer for å straffe deg.

Så slutt å hold deg selv tilbake fra nå av kjære, vidunderlige du. Du er så BRA. Du har så mye POTENSIAL. Ut med det nå. Vi heier masse!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Når du gir slipp på alle selvpålagte begrensninger åpnes nye dører med muligheter og fantastiske ting. Du har kanskje drømt om mer romantikk og kjærlighet i ditt liv? Kanskje du er singel og ønsker å finne "den rette", eller kanskje du allerede har funnet "den rette", men ønsker at gnisten skal tennes på nytt?

Mye av dette arbeidet står og faller på deg, og her kommer selvkjærlighet inn i bildet. Når du elsker deg selv så gjør du det ikke bare lettere for andre å elske deg, men du gjør det lettere for deg selv å elske andre også. Da snakker vi den ekte, betingelsesløse kjærligheten. Den kjærligheten som males rosenrødt i eventyrene vet du. Den sterkeste formen for kjærlighet.

For nei, det er ikke sånn at du ikke er høyt elsket den dag i dag, selv ikke om du måtte føle på mangelen av kjærlighet. Med de lenkene du har surret rundt deg selv så gjør du det ekstremt vanskelig for deg selv å være åpen og ta imot den kjærligheten som kommer til deg, så ÅPNE deg opp, kjære deg. Åpne deg opp, kvitt deg med lenkene og tillatt hele deg å komme til uttrykk.

Når du tillater deg selv å være DEG, så vil du også tillate at gode ting kommer inn i livet ditt (som en ny gnist eller "den rette"), for du vet at du fortjener det. For ja, å fortjene det gjør du så absolutt!

Husk at alt starter med deg selv...

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vet du hva en annen fantastisk konsekvens av selvkjærlighet er? Det skal vi nå fortelle deg. Det er nemlig at du lettere ser hva/hvem som er godt/god for deg og hva som ikke er det. Du gjør det mye lettere for deg selv å heve standardene dine sånn at du kan begynne å tiltrekke deg det du faktisk VIL ha.

Du trenger å innse at gode ting kan komme inn i livet ditt uten at du går på akkord med deg selv. Det du er aller best til her i verden er egentlig å være deg selv, så tillat deg selv å være det. For tro oss, det er din superkraft!

Ikke vær redd for å heve standardene dine og være klokkeklar på hva du faktisk ønsker å ha inn i livet ditt. Fokuser kun på det du ønsker, for du vet, universet forstår seg ikke på ordet ikke, sånn er det bare. Fokus, fokus, fokus på alle de riktige tingene og magien slippes fri.

 

 
Universet kommer her med et budskap om å gi slipp på ALT som holder deg tilbake, elske deg selv og på den måten åpne deg opp for både ny og "gammel" kjærlighet og heve standardene dine. Fokus er også viktig. Vit at du fortjener så mye mer enn det du tillater å komme inn i livet ditt.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?