Åndelig reading for uke 29 - 2021

budskap fra universet Jul 19, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Kan vi spørre deg om en liten (stor) ting? Om du er helt ærlig med deg selv, bruker du egentlig ditt fulle potensial i det livet du per i dag lever? Vi vet svaret, men er egentlig veldig spent på hva du måtte tenke om saken selv.

For vet du. Du har så mye mer å gå på, vårt kjære barn. Du har så mye potensial og magi i deg som lengter etter å få utløp. Så hvorfor blokkerer du dette fra å skje? Hva er det du er så redd for. Hopp uti det og slipp sjelen din fri.

For du er et fantastisk menneske med en fantastisk kraft. Ved å våge å følge den veien som får sjelen din til å synge, og benytte deg av den erfaringen livet ditt har gitt deg så langt, så vil du sveve høyere enn du noen gang har gjort.

Og vet du. Hvis du fortsetter å pushe deg ut av komfortsonen, kaste egoet og frykten på dør, og være helt og holdent deg selv, da skjer det enda mer magi, og du svever enda høyere.

Du har kanskje hørt utrykket "The sky is the limit" tidligere? Men vet du, ikke en gang "the sky" er begrensningen. Slipp sjelen fri, la den vise vei og se hvilke fantastiske og magiske ting som kan skje.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi sender deg en hel haug med ubetinget kjærlighet og ønsker at du skal vite at du er dypt elsket, og ingenting du kan gjøre kan endre på akkurat det!

Stol på oss. Stol på din intuisjon. Vit at den innsatsen du legger ned i ting vil gi resultater. Ikke gi opp. Ikke la utålmodigheten ta overhånd. Bare fortsett å gå i tillit om at du beveger deg fremover.

Ha tillit til deg selv og at du blir guidet på hvert steg av veien. For det blir du, enten det føles sånn eller ikke. Vær årvåken. Gjør en innsats. Gå i den retningen du føler deg dradd mot. Det er ingen skam å snu om du skulle føle for det ved en senere anledning, husk det. Ingenting er skrevet i stein. Du har alltid et valg.

Så gå i tillit, vit at du er dypt elsket og mer enn god nok akkurat som du er. Vi har din rygg, og vi har ingen som helst tvil om at du vil fikse dette. Bare fortsett å gå og stol på intuisjonen din. Vi er med deg på veien vet du, blant annet gjennom intuisjonen din.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du er kjærlighet, så legg kjærlighetens kraft inn i alt du gjør. Vær god mot deg selv og gi deg selv det du trenger til enhver tid.

Du vet best hva som er best for deg, så ta valg basert på det. Velg det som føles riktig for deg og eventuelt andre involverte, og vit at med den intensjonen så har du gjort som best du kan.

Ha medfølelse overfor deg selv og andre. Du er empatisk og kjærlig, men kan lett glemme bort deg selv. Så gi deg selv den samme kjærligheten som den du gir til andre, for du fortjener det like fullt.

Kjærligheten omgir deg til alle kanter, og vi omfavner deg med den reneste formen for kjærlighet. Kan du føle det? Om ikke, så vit at du er blitt omfavnet du også.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?