Åndelig reading for uke 28 - 2021

budskap fra universet Jul 12, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Ikke lenger steng sannhetens ansikt ute, vårt kjære barn. Slipp ned garden, åpne pandoras eske av følelser og vær helt og holdent ærlig med deg selv.

Vær ærlig med deg selv om hva du føler. Våg å kjenn på hele spekteret av følelser som finnes inni deg. Det er nemlig kun ved å føle følelsene fullt ut at du slipper deg selv fri fra de lenkene disse følelsene skaper i ditt indre.

Selv om du kanskje tror at negative følelser forsvinner på magisk vis ved å skyve dem langt bak i hodet og fortrenge dem, så er ikke det tilfellet, kjære deg. De forsvinner ikke. Følelsene du fortrenger blir i stedet liggende i underbevisstheten og ulme.

Når begeret da til slutt renner over, så vil det være mye å bearbeide på en gang. I tillegg vil det bli mer og mer utfordrende for deg å se det klare - og sanne - bildet, jo mer du legger lokk på de vonde og negative følelsene.

Så gjør ære på disse følelsene, vårt kjære barn. Føl dem fullt ut. Gi slipp. Vær ærlig med deg selv om hva du føler. Da vil det også være lettere å være ærlig med andre om hva du føler. Du kommer mer på plass i deg selv, og det er en god ting.

Be gjerne oss om hjelp til å bearbeide det som trengs å bearbeides. Vi er her.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vær bevisst hvordan miljøet påvirker deg både positivt og negativt. Bli bevisst energien din og hvordan den påvirkes av ytre omstendigheter.

Ved å bli mer bevisst, og handle på intuisjon, så vil du lettere kunne se hva som gir deg positiv energi og hva som gir deg negativ energi. Dette tjener deg i det lange løp.

Du påvirkes nemlig av alt, enten det er positivt eller negativt. Det er derfor din oppgave å finne ut hva som gir deg energi og hva som tapper deg. Kun da kan du gjøre de bevisste handlingene som tar energifrekvensen din til nye høyder.

Har du følt deg kallet til å bli mer i ett med naturen - leve mer naturlig, eller rett og slett bare har en lidenskap for en miljøsak, så er dette tegnet du har ventet på. Stol på dine verdier, dine følelser og din intuisjon.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt det vi her har oppmuntret deg til å gjøre og ta tak i, har en avgiftene effekt på deg. Du renses på alle plan. Både kropp, sjel og sinn.

Du vil nok kjenne deg lettere og lettere, jo mer du jobber med å ære følelsene dine og bli bevisst energien din. Noe som igjen vil gjøre at du kommer mer på plass i deg selv og at alle delene av deg spiller på lag.

For å skape en ekstra rensende effekt, kan du også visualisere mens du står i dusjen (eller tar deg et bad) at det ikke bare er kroppen som blir ren og renset, men hele deg. Vannet kan dermed få en rensende og healende effekt på de dypere delene av deg selv også, ikke bare for kroppen.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?