Åndelig reading for uke 27 - 2021

budskap fra universet Jul 05, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Du er i gang med et nytt eventyr. Nye muligheter og opplevelser venter på deg, så tre ut i det ukjente, se verden med nye øyne og gå den veien du føler deg kallet til å gå.

Det er så mye magi i luften, i verden og i deg. Kjenn på denne fantastiske energien og omfavn den med hele deg. Se ting fra et nytt perspektiv, hopp ut av boksen din og vær eventyrlysten.

Se på alt med et opplyst blikk. Se på hverdagslige ting gjennom ditt indre barns øyne. Vær nysgjerrig, åpen og tilgjengelig for all magien som finnes i livet ditt, for den er der, enten du ser den eller ikke.

Den som leter finner, sies det. Så vær bevisst på hva du leter og ser etter, for det er det du vil finne.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Du blir mer og mer samlet. Energien din blir mer og mer kraftfull. Stig inn i din indre kraft og kjenn at ditt ekte jeg våkner til liv. Autentisk, glad, kraftfull, selvsikker og lykkelig. Det er den virkelige DEG.

Stå stødig i din indre kraft. Ingen kan ta denne kraften fra deg med mindre du tillater det, så hold fast på den. Den er din og bare din. Vi er ved din side på hvert eneste steg på livets reise, tro på det. Kjenn at energien vår smelter sammen med deg. Du og Universet er ett.

Gå stødig og selvsikkert mot det du drømmer om. Grip selvsikkert og kjærlig om tryllestaven din og sving med den med en sånn kraft og energi at det virker som om du aldri har gjort annet. Du har magien inni deg, det er på høy tid at du ser dette selv også.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Del av deg selv, vis verden hvem du er og vit at du er helt fantastisk!

Du ble skapt for å være deg selv, og det er din superkraft. Vis deg frem i all din prakt og vit at du er så mye mer enn god nok akkurat som du er. Du er den perfekte deg.

Ikke vær redd for å komme frem fra gjemmestedet ditt, bevege deg fremover og kaste masken. Ikke frykt avvisning.

Ved å være fullt ut deg selv så vil du tiltrekke deg de menneskene og tingene som er ment for akkurat deg. Din energi vil tiltrekke seg det som er ditt. Det er derfor det er så viktig at du er den du er. Da vil du nemlig tiltrekke deg det som vil gjøre deg fullt ut lykkelig også.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?