Åndelig reading for uke 26 - 2021

budskap fra universet Jun 28, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hører du sjelen din prate til deg? Hører du oss? Lytt til sjelen, hjertet og intuisjonen din. Lær deg å stole på det disse forteller deg. Vi prater til deg gjennom intuisjonen din og ditt høyeste selv prater til deg som sjelen -og hjertes stemme. Ha tillit til at du blir guidet på den veien du går. Den veien som er ment for deg.

Så hva hører du når du virkelig hører etter? Hva er det du føler deg dratt mot, men som du ikke helt våger å gå mot? Våg å ta sats, for drømmelivet ditt finnes ikke innenfor komfortsonens grenser, men utenfor. Så gå ut av boksen du har plassert deg selv i.

Ta deg tid i stillhet og bare lytt. Lytt til hva sjelen, hjertet og intuisjonen sier. Vi er her for deg. Vi ønsker deg kun ditt beste. Nå er det opp til deg å også ønske det beste for deg selv. 

Følg kallet ditt. Gjør det som får sjelen din til å synge. Ikke dim lyset ditt lenger, men skinn med full styrke.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Stol på veien du går. Ha tillit til deg selv. Ha tillit til oss. For vet du? Vi har din rygg, alltid. Selv om du ikke alltid føler det sånn, så er vi her. Her for deg.

Vi oppmuntrer deg her til å ha tillit til deg selv og tillit til livets prosess. Hva ville du gjort om du visste at du ikke kunne mislykkes? Er ikke den sjansen verdt å ta? For du kan lett tenke tanker som "tenk om det ikke går?", men hva med å snu på det i stedet? Hva med å tenke "hva om det går?" i stedet. Klart du kan risikere å bli skuffet, men er ikke det en risiko verdt å ta om det du faktisk kan vinne er å leve ut dine villeste drømmer og trylle frem drømmelivet? Det vil i alle fall vi si at det er.

Som vi har sagt så er vi her for deg. Vi støtter deg. Vi heier på deg. Vi vil deg kun det beste. Vi håper av all vår kraft at du kan se den magiske kraften i deg selv som vi ser når vi ser på deg. For MAGISK er du. Gå nå modig i vei på den veien du vet er ment for deg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du trenger å få orden på ting. Du trenger å kaste masken, reflektere over hva som trengs å forandres på og så ta action som støtter opp om dette. Du trenger å la ditt virkelige JEG komme til syne. Jo mer du arbeider med å stå stødig i din egen kraft, jo mer vil falle på plass i livet ditt. Her - som med all selvutvikling - er det ingen quick-fix. Det krever en innsats fra din side, men den innsatsen er det vel verdt å legge ned i livet ditt.

Skap deg et liv som føles best ut på innsiden, ikke plent det som ser best ut på utsiden. Det er kun da du blir fullt ut lykkelig. Det er da du virkelig vil se resultatet av å benytte deg av all magien som bor inni deg. Stå opp for deg selv. Stol på at du vet best hva som er best for deg. Ha tillit til livsprosessen. Ha tillit til oss.

Du er magisk og ved å granske livet ditt under overflaten, så vil du kunne skape deg de forandringene som er til det bedre. Ta hensyn til deg selv og tro på de drømmene du har. For de drømmene, de har du av en grunn.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?