Åndelig reading for uke 25 - 2021

budskap fra universet Jun 21, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Noe trenger å endres på og vi - gjennom din egen intuisjon - vil fortelle deg hva dette "noe" er. Ta nå å ikke utsett det uunngåelige lenger. Vær ærlig med deg selv i det du står i og se på hva du selv kan gjøre for å få det enda bedre.

Intuisjonen din er mer kraftfull enn det du tror, så lær deg å stole mer på den. Bruk den for alt det er verdt, og vit at ved å gjøre nettopp det så vil den bli klarere. Det er som en muskel som trenes opp.

Ikke gi etter for frykt og egobaserte tanker. Ta nå å gå all-in på det som trengs en endring på og skap deg de resultatene du har ønsket deg så lenge. Du har det nemlig i deg.

Og igjen, lytt til intuisjonen din, kjære deg!

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du er inspirerende og klok og har mye å bidra med til denne verden, og det "bare" ved å være deg. Så vær deg selv, gjør det du kan og følg drømmene dine.

Ikke vær redd for å gå lidenskapelig i vei og gå langs nye veier. Gå ut av den boksen du har plassert deg selv i og våg å utfold deg selv på nye måter. Våg å tenk nytt og ikke vær redd for å skinne med full styrke.

Vis verden hvilken fantastisk person du er. Gjør nytte av dine tidligere erfaringer og legg hjertet ditt i alt du gjør. Da vil suksessen din komme den også.

Det er på tide å la all din visdom få komme frem i lyset, på akkurat den måten som passer deg best.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du tenker kanskje nå tanker som "Hva kan vel jeg tilby verden?" eller "Det er så mange som sitter med den samme kunnskapen, verden trenger vel ikke flere som sier det samme?", men kjære deg. Det er her du låser deg fast.

Det du glemmer er at du - og alle andre - er helt unike. Ingen er akkurat som deg. Ingen sier ting på akkurat samme måte som deg. Ingen har nøyaktig de samme erfaringene som deg. Ingen har nøyaktig den samme kjemien som deg. Derfor er det behov for akkurat DEG også.

For du vil tiltrekke deg "dine" mennesker, akkurat som alle andre vil tiltrekke seg sine. Det er det som er så fantastisk. Du kan komme med et budskap til verden som er blitt sagt ti tusenvis av ganger før, men som likevel vil gi noen mennesker en ordentlig aha-opplevelse, som om de hørte det for aller første gang.

Så gå inn i deg selv og la hjertet og intuisjonen din vise deg veien videre. Ikke brems deg selv med tanker basert på hva frykten og egoet sier. Drit i disse og gjør det uansett. For du er god nok, og du har en stemme som fortjener å bli hørt du også. Det er bare opp til deg å finne ut av hvordan du ønsker å bli "hørt", for det kan være så mangt.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?