Åndelig reading for uke 24 - 2021

budskap fra universet Jun 14, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Alt vil føles litt lettere om du forbinder deg med den innerste delen av deg selv og oss, vårt barn. Ikke vær redd for å tro på det som ikke kan ses og ikke kan bevises, for mye av det er like fullt virkelig.

Vi er her for deg på hvert eneste steg på veien, samme hvor vanskelig du har for å tro på det til tider. La oss hjelpe deg. Vi kan ikke hjelpe deg med mindre du ber oss om det. Det er en del av den frie viljen du er født med nemlig. Vi kan ikke blande oss inn i livet ditt uten din tillatelse, så trenger du hjelp, så be om den. Vær så snill.

Du er forbundet med oss, og vi er forbundet til deg. Sammen er vi sterkere. Sammen kan vi skape mer magi, mer kjærlighet og mer harmoni. Slipp oss inn.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Relasjoner blir sterkere. Både relasjonen du har til oss, til deg selv og til andre. Stå trygt i din egen kraft vel vitende om at det gjør relasjonene dine sterkere også.

Det ligger mye healing rundt deg nå for tiden, spesielt knyttet til forholdet du har til deg selv og enkelte mennesker i livet ditt. 

Ved å stå stødig i deg selv og din egen kraft vil du bli bedre og bedre kjent med deg og oppdage deler av deg som har vært godt gjemt på dypet av deg selv. Etter hvert som du slipper inn healingen og tar deg tid til å komme i kontakt med den dypere delen av deg selv, jo sterkere vil du bli og jo mer klarhet vil du oppleve å få.

Åpne deg opp for muligheten for healing i enkelte relasjoner, og ha litt tålmodighet med prosessen. Ikke gi slipp for lett, men gi det i stedet litt tid før du tar en endelig avgjørelse knyttet til de enkelte relasjonene i livet ditt som trenger å heles.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Kjærlighet er den sterkeste energien som finnes, så ved å benytte deg av kjærlighetens kraft i alt du gjør, så vil resultatene bli bedre også.

Vi passer på deg, og vi sender deg uendelig med kjærlighet. Du er dypt elsket både av oss og dine nære -og kjære, ikke tvil på det, kjære deg.

Med kjærlighet gjør du det umulige mulig. Alt blir bedre med kjærlighet, så del raust av din kjærlighet både til deg selv og til andre, og forvent deg den magien som vil oppstå av at du følger kjærlighetens vei.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?