Åndelig reading for uke 23 - 2021

budskap fra universet Jun 07, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du trenger å fortape deg litt i det kreative. Det vil hjelpe deg til å roe ned, senke skuldrene og finne indre ro, og kanskje også litt klarhet for veien videre.

Du trenger ro og det å bruke hele deg, om du skjønner hva vi mener? Det å være kreativ kan være så mangt. Bruk alle sansene dine, gjør noe som får deg til å koble av og fordype deg i din egen verden, lek deg frem og legg den seriøse siden din litt til sides.

Livet er fullt av alvor og seriøsitet, og vi ber deg om å slippe litt garden disse dagene og bare finne frem den useriøse siden av deg. Lek, ha det moro og vær tilstede i deg selv og ditt magiske univers, samme om det måtte være å skrive, tegne, male, lage scrapbook, eller hva som helst.

Utfold deg i kreativiteten og ikke vær redd for å prøve noe nytt og annerledes. Utfordre sansene dine litt.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Nye muligheter banker på døren og vi oppmuntrer deg herved til å åpne opp og ønske dem velkommen inn.

Mulighetene har banket på døren tidligere, men du har hatt lett for å la være å åpne, eller rett og slett ikke ønsket dem velkommen inn. Frykt, ego og selvpålagte begrensninger skal ha mye av skylden for akkurat det, men nå er det slutt på å la de tre der styre det showet som er livet ditt, eller hva?

Grip mulighetene, for samme hvordan det måtte gå så beveger du deg fremover. Du satser, du lærer og du står stødigere i deg selv. Healing på et og annet punkt kan også komme ut av dette, så åpne deg opp for de forandringer muligheter måtte bringe. For igjen, samme hvordan resultatet måtte bli, så vil det føre deg videre på den veien som er ment for deg, selv om det etter hvert bringer deg til noe helt annet.

Ta en sjanse, for hva har du å tape? Nada, spør du oss.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ikke sant. Hva sa vi? Muligheter bringer med seg noe bra. Du våkner mer og mer opp fra den "dvalen" du har følt at du har vært i den siste tiden og dette er starten på en ny og magisk epoke.

Du blir mer og mer kjent med deg selv og dine verdier. Dette gjør igjen til at du kommer nærmere og nærmere livsoppgaven din og ditt dharma. Stol på deg selv og at du klarer å ta de beste avgjørelsene for deg, for det gjør du!

Om du skulle tvile, så er vi her for deg og stiller gladelig opp. Alt du trenger å gjøre er å spørre.

Ved å våge å ta noen sjanser, se frykten i øynene og hoppe uti det ukjente, så vil du blomstre. Livet vil blomstre. Alt vil blomstre. Det er ved å prøve deg frem at du finner din vei. Du må være i bevegelse for å finne den nemlig, veien dukker ikke bare opp av seg selv om du står (eller sitter) i ro.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?