Åndelig reading for uke 22 - 2021

budskap fra universet May 31, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Vårt kjære barn, du trenger å akseptere det som er og stole på vår plan. Vi har en større plan for deg - og alt annet - enn det du kan forestille deg, så prøv å senk skuldrene, slapp av og hvil i tilliten om at alt er som det skal være. Alt skjer av en grunn. Alt skjer for deg.

Faktisk er det sånn samme hvor meningsløst det av og til kan virke for deg. Hvil i denne tilliten og du skal se at bekymringene dine blir mindre, og stresset dempes.

Ved å prøve å kontrollere det ukontrollerbare så bygger du bare opp en haug med motstand, noe som ikke hjelper på hverken situasjonen du står i, eller følelsene du føler på. Så gi slipp og stol på oss.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Det er viktig at du til enhver tid jobber med å stå stødig i deg selv og din kraft. Du har kanskje falt for fristelsen å gi kraften din litt bort, nå ber vi deg om å ta den tilbake og aldri "låne" den ut igjen.

Én av grunnene til at det er så viktig at du står stødig i deg selv er fordi du da står stødigere i det du opplever. I likhet med et tre som har slått dype røtter, så står også du stødig i en storm. Du trenger å lære deg å være din egen mentor og følgesvenn. Du trenger å lære deg å stole på deg selv. Da vil den indre kraften din bare vokse seg enda sterkere.

Så stå støtt og vit at du er fantastisk, og så mye sterkere enn det du tror!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Om du noengang har tvilt på at vi prater til deg gjennom intuisjonen din - og at den er til å stole på - så har du svaret her. For ja, vi prater til deg gjennom intuisjonen din, og ja, den er til å stole på. Jo mer tillit du har - og jo mer du benytter deg av den, jo klarere vil den bli, så lytt til oss.

Vi guider deg på veien og er alltid med deg. Vi vil deg alltid det beste og du er dypt elsket. La oss hjelpe deg. Du vil oppleve at ting flyter lettere om du bare åpner deg opp for å lytte til intuisjonen og høre hva denne indre stemmen har å fortelle deg.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?