Åndelig reading for uke 21 - 2021

budskap fra universet May 24, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Okei. Stopp opp et lite øyeblikk. Lukk øynene og ta et par dype åndedrag. Kjenn etter hva som foregår inni deg. Hvilke følelser kjenner du på? Hvilke tanker tenker du? Vi ber deg, kjenn virkelig etter.

Det å ta seg en tur inn i deg selv meg jevne mellomrom og virkelig kjenne etter er godt for hele deg. Grunnen til at vi ber deg om dette akkurat nå er fordi du har en tinglende følelse inni deg. Altså en en vag følelse eller tanke. Vit at det er intuisjonen - vi - som snakker til deg. 

Ta deg tid til å kjenne etter hva denne følelsen ønsker å fortelle deg, for når du lærer deg til dette - og gjør det til en vane - da åpner du deg mer og mer opp for intuisjonens kraft. Vår magiske kontakt, med andre ord.

Så kjenn etter nå, og tun inn med jevne mellomrom. Ikke bare denne dagen. Ikke bare denne uken. La det bli en del av deg. Da vil du se at du får flere og flere åpenbaringer. Flere og flere dører åpner seg. Bare vent. Magisk er det!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

JA, du kan!

Vi har en liten utfordring til deg. Vi ønsker at du skal si JA til alt det intuisjonen - oss altså - oppfordrer deg til å gjøre. Vi ønsker at du skal si JA til alt det som støtter det livet du drømmer om å leve. For ved å si JA til dette så sier du også JA til deg selv, og det er jo fint, ikke sant?

Så gå ut der og begynn å si mer JA. Da mener vi altså JA til det som støtter visjonene du har, ikke alt det andre. Det kan du si nei til. 

Grunnen til at vi gir deg denne utfordringen er at du har holdt deg selv tilbake i lang tid. Du sier nei til det du egentlig ønsker å si JA til, og ja til det du egentlig ønsker å si NEI til. Kjenner du deg igjen? Vi tenkte nok det.

Så si JA, JA, JA til deg selv, oss og drømmene dine. Helst fra og med i dag!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Livet kan føles hardt og overveldende i blant og da er det viktig at du lærer deg til å snappe opp at batteriene begynner å bli tomme før du går på tomgang.

Ta deg så en pause, for selv om vi hele tiden pusher på dette her med å bevege deg fremover, ta action og alt det der, så er det også viktig å ta seg en pause, lytte til behovene dine og bare lade.

Du skal vare et helt liv, ikke bare en sesong, så selv om det er superviktig at du hele tiden beveger deg fremover, så er det også viktig at du setter deg selv på lading. Ta en mobil for eksempel, den er fantastisk å ha når den er fulladet, men når den er uladet så er den ubrukelig. Litt på samme måte er det med deg også. Du får gjort så mye mer når du er fulladet, enn når du går på sparebluss. Det tar også mye lengre tid å lade seg opp igjen om du slipper deg så tomt. Så hva med å inngå en liten deal med deg selv. Lad deg opp hver gang du lader mobilen. Høres ut som en god plan, eller hva?

Og husk, vårt barn, å lade trenger ikke ta lang tid. Kanskje alt som trengs er en ti-minutters pause der du fokuserer på pusten? Kjenn etter og lytt til hva kroppen og intuisjonen forteller deg.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?