Åndelig reading for uke 20 - 2021

budskap fra universet May 17, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hjulet har begynt å rulle og du kan få en følelse av at ting endelig beveger seg fremover igjen og at ting dukker opp på magisk vis.

Du kan få litt av den der følelsen av å være på Bazar (eller lykkehjulet for den del) og ha skikkelig vinnerlykke. Manifesteringen er i gang, kan du si.

Jo mer i den takten du klarer å holde deg, jo fortere vil hjulet rulle. Da vil jo også resultatene du ønsker deg skapes kjappere. Vit likevel at det er opp til deg å holde flyten i gang.

Ha kontroll på fokuset og tankene dine. Sett klare intensjoner og hold på visjonen din. Dette blir superdupert! Flyt med.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Suksessen er din, føler du den? Om ikke så prøv hardere, for den er faktisk din! Hold flyten i gang og vit at du er kraftfull og har en enorm styrke i deg.

Nå skal du skinne med full styrke. Du skal av med masken. Det vil koste deg mot, men vi oppmuntrer deg her til å handle fordi om. Føl frykten og gjør det uansett. Kast frykten og egoet på dør. Du er sterk, strålende og vakker! Det er tid for å vise verden all magien som bor inni deg. Du skal nå frem i lyset, og vi er glade for å kunne hjelpe deg med alt dette og mer. Bare spør og vi er der på sekundet.

Vær kreativ, tenk utenfor boksen og ikke lås deg fast til en begrensende tankegang og fokus. Du har så mye mer i deg enn det du per i dag tillater deg selv å vise frem. Så ta, akkurat nå, å rett deg opp i ryggen, hev hodet, smil og si høyt til deg selv "JEG ER KRAFTFULL, SUKSESSRIK OG KLOK SOM BARE DET!".

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Så må du sørge for å ha balansen din i orden. Altså du må sørge for å få nok hvile og søvn. Du må lytte til kroppen og lade batteriene ved behov. Det er like nødvendig det, som handling.

Med all den fremgang du er i gang med for tiden, så trenger du også å minne deg selv på å ta deg små pauser underveis og bare puste.

Ta deg tid til å være stille, for i stillhet kommer den største visdommen frem, nemlig den som bor inni deg. Den visdommen som har svar på alt du måtte lure på. Den visdommen som er en like stor del av deg som alt annet. Når du bruker tid i stillhet, så kan det dukke opp både løsninger, magiske ideer og alle slags mulige åpenbaringer. Så det å investere litt tid i stillhet kan fort være den beste investeringen du har gjort.

 

   

Ønsker deg en magisk 17. mai og uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?