Åndelig reading for uke 2 - 2021

budskap fra universet Jan 11, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det er mye healing rundt deg nå, og enda sterkere blir denne energien når du bestemmer deg for å følge din lidenskap og ta actionsteg som fører deg nærmere det livet du drømmer om.

Ved å følge lidenskapen din så vil også din livskraft økes. Du vet kanskje nå at lykken kommer innenfra. Den lykken som er tilgjengelig utenfor deg vil kun av varierende grad være midlertidig, det er derfor vi ønsker å oppfordre deg til å se innover i stedet. Der finnes det så mange skatter.

Ta i mot den helbredende energien, følg lidenskapen din og la ditt indre lys skinne med full styrke. Du er så uendelig kraftfull, og den iboende kraften i deg vil bare øke etter hvert som du skaper den magien som er for deg.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Om vi hadde sagt til deg at livet er en dans, hva hadde du da svart? Hadde du spurt oss hvilken type dans det er? Vi håper ikke det. Livet er en dans, men du er skaperen av dansen, så dans etter din egen rytme.

For å kjenne på den sterke friheten som du drømmer om så kreves det at du slipper deg selv fri. Det er du som holder deg tilbake og fanget.

La hele deg komme til uttrykk. Følg lidenskapen din, som vi ba deg om tidligere. Du er verdifull og har et så stort potensial, bruk det nå.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du føler kanskje at ting ikke står helt klart for deg. Du sliter kanskje med å stole nok på deg selv til å ta de valg som må tas for at du skal komme deg videre på din magiske vei. I såfall ønsker vi - med hele vår kjærlighet - at du skal vite at du kan stole på ditt indre.

Lytt til din indre stemme, intuisjon, magefølelse eller hva det enn måtte være du kaller denne gode, kjærlighetsfulle stemmen du (som alle andre) har inni deg. Ha tillit til veien du går og ha tillit til at vi er ved din side og ser hvilken fantastisk jobb du gjør med å sette den ene foten foran den andre.

Sannhetene dine vil åpenbare seg. Bruk tid i refleksjon og stillhet, da vil du finne den kjærligheten, tryggheten og roen som du lengter etter. Alt finnes i ditt indre, kjære deg.

Vi heier, heier og heier enda mer!

 

 
Denne uken gir universet deg et buskap fylt med kjærlighet. Gå innover i deg selv, følg lidenskapen din og dans til din egen rytme. Livet er en dans.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?