Åndelig reading for uke 19 - 2021

budskap fra universet May 10, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er på en vei fylt med lys, kjærlighet, healing og tilgivelse. Vit at du aldri er alene. Vit at vi ser det du gjør og vi er så stolte av deg!

Gå videre på denne veien og jobb med følelsene dine og alt som tynger energien din. Få det frem i lyset på en kontrollert måte. Tilgi deg selv og andre. For innerst inne vet du at utilgivelse kun skader deg selv. Du vet at ved å tilgi så slipper du deg selv fri. Ta denne viten frem i lyset sånn at du lettere kan handle på den, for du trenger å heles fra alt det gamle, sånn at ny magi kan slippe inn.

Vi sender deg uendelig med kjærlighet, healing og støtte. Som vi sa, vi er så stolte av deg! Vi ber om at du selv også innser hvor bra du er og hvor langt du er kommet. Vi ber om at du gir deg selv kjærlighet, healing og støtte også. Det blir sterkere på den måten.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du vet den stemmen inni deg? Den stemmen som kommer med trøst, heiarop og med ting som kanskje virker umulige for deg å oppnå? Lytt mer til den stemmen der. Den stemmen er oss.

En dag håper vi du ser det store potensialet som vi ser i deg, men frem til da så får du bare stole på oss. Du har en god kontakt med oss, men du stoler ikke nok på den stemmen. Du tar den for å være deg og tenker at det er å drømme for stort, men nei, på ene eller andre viset så er det ikke det. Du kan faktisk tenke og drømme større, tro det eller ei.

Jo mer du lytter innover, jo mer vil du forstå. Nye dører åpner seg for den som lytter innover, så lytt, lytt, lytt, vårt barn.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ting forløses i deg og derfor kan du oppleve et lite virvar av følelser på en gang og at ting fyker litt frem og tilbake. Ha tillit til at du er i en helende prosess og at det du opplever er en del av denne prosessen.

Gammelt grums skal opp til overflaten for å renses bort. Det skal klargjøre deg for de nye mulighetene som står for tur. De skal åpne deg opp for noe nytt. Noe magisk.

Ta av skylappene du har gått med og se lyset. Se overfloden og magien som finnes rundt deg til alle kanter. Gjør krav på det som er ditt og vit at ved å gjøre det så tar du ikke fra noen andre dette. Universet er ubegrenset. Nok til alle, med andre ord.

Jo mer åpen du blir, jo mer tillit du viser, jo dypere vil kontakten oss imellom bli. Så praktiser, øv og ha tillit. Tilgi det som trengs å tilgis. Gi slipp på det som trengs å gis slipp på. Åpne så armene dine og ta imot all magi vi sender din vei, for tro oss, du fortjener det like mye som alle andre!

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?