Åndelig reading for uke 18 - 2021

budskap fra universet May 03, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Nå er det tid for å komme frem i lyset, kjære deg. Det er tid for å skape deg de nye begynnelsene du har drømt om. Du trenger å så nye frø.

Vet du ikke hvordan du skal gjøre det? Vet du ikke hvor du skal begynne? Det er helt greit, vi er her for deg. Du kan starte med å vise deg selv vennlighet. Du vet, den samme vennligheten som du viser overfor andre. Ved å vise deg selv vennlighet så skaper du en haug av positive virkninger. Som med alt annet så er det ingen quick-fix for å skape seg et mer magisk liv heller, men gjør du litt hver dag som støtter visjonen din for drømmelivet, da skjer det saker og ting, det kan vi love deg.

Så start denne uken med et selvpleiende bang. Start uken med spørsmålet "Hva kan jeg gjøre for meg selv i dag?" og så gjør du det. Gjør noe som får deg til å smile. Gi deg selv en klem. Smil til deg selv i speilet. Bruk affirmasjoner. Mediter. Ta deg en god og varm dusj eller ta deg et bad. Gjør akkurat det du trenger.

For når du begynner å gi til deg selv, når du begynner å elske deg selv på dypet, da vårt barn, da skjer det magi!

La ordet "vennlighet" være ditt fokusord denne uken.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hva får deg til å le? Bruk tid på å tren magemusklene dine med bruk av latter. Omgi deg med mennesker som får deg til å smile og le. Søk opp humoristiske videoer på YouTube. Sett på en komedie på Netflix. Bare le.

Det å le er også fantastisk for mye, akkurat som vennlighet. Latter skaper en fantastisk energi, noe som ikke bare gjør deg godt i det øyeblikket, men også gjør godt i forhold til dette med loven om tiltrekning. 

Oppsøk latter og le i vei. Slipp deg løs og le av deg selv. Omgi deg med humor, latter og glede, da vil ikke bare alt se mye lysere ut, men det vil hjelpe deg til å komme inn i den energien som du ønsker å tiltrekke deg. Latter kan også ha en helende effekt.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Om du nå velger å lytte til budskapet vårt og gjøre som vi oppmuntrer deg til, så har du samlet opp masse positiv energi og er klar for en helg med handling og mot.

For å komme deg videre så må du sette den ene foten foran den andre. Det er vel ikke sånn at når du er ute og går deg en fjelltur at du stopper opp når du er sliten og bare står der og vipps så er du hjemme igjen? Nei, du må fysisk ta benene fatt og gå veien hjem, ellers vil du bare bli værende der du stoppet, ikke sant? Jo. Vi vil våge å påstå at dette er ganske innlysende for alle, men hvorfor er det ikke egentlig like innlysende når det gjelder livet i seg selv? Hvorfor er det så mange som forventer at de kan stoppe opp - eventuelt gjøre det samme om igjen og om igjen - og likevel forvente at de skal bevege seg fremover og at livet plutselig skal bli annerledes.

Vi beklager å måtte skuffe deg, men har du ventet på at noe magisk skal skje så er magien du venter på DEG selv. Det er du som må sette den ene foten foran den andre. Det er du som må føle på frykten og gjøre det uansett. Det er du som må handle. Du må stole på oss, deg selv og intuisjonen din.

Bare fortsett å gå. Vit du er sterkere enn frykten. Du må bare tillate deg selv å være det. Kan du gjøre det tror du? Vi vet du kan!

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?