Åndelig reading for uke 17 - 2021

budskap fra universet Apr 26, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Vis deg selv og verden nåde. Vit at i likhet med en lotusblomst så vil du også vokse - og blomstre - gjennom alt det livet bringer, samme hvilken type "jord" du står i.

En lotusblomst er en nydelig blomst som blomstrer så nydelig til tross for at den vokser ut fra gjørme og grums. Dette bildet kan trekkes videre til ditt liv. I likhet med medgang, så formes du også av motgang. Utfordringer gjør deg sterkere og mer kapabel til å leve ut det livet du er ment å leve.

Kunsten er bare å bruke dine utfordringer som en styrke og drivkraft, istedenfor som en svakhet, sånn som du kan ha til vane for å gjøre. La deg selv blomstre ut fra den gjørmen du til tider finner deg selv i. Vit at du er vakker, fantastisk og motstandsdyktig.

Tilgi deg selv og livet for det som har vært mindre bra i livet ditt så langt og bruk det som en styrke. Spør deg selv "Hvordan kan jeg bruke dette til noe positivt?" og "Hvordan kan dette hjelpe meg på veien min videre på livets reise?". 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Du vet den stemmen inni deg som stadig prøver å få deg til å hoppe uti det ukjente og skape magi? Lytt til den og ta inspirert action.

Du kan ønske en forandring så mye du bare vil, men uten at du gjør noe annerledes så vil det ikke skje noe.

Ta ansvar over livet ditt nå, for det er du som har makten, enn du tror det eller ikke. Det å ta ansvar betyr ikke at du skal føle på skyld. Det betyr bare ganske enkelt at du tar tilbake kraften din og er villig til å gjøre det som skal til for å få drømmer til å bli virkelighet.

Vi sender stadig muligheter din vei, men uten at du griper dem så er dem til ingen nytte. Så grip dem. Lytt. Ta action.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Handling er det som skaper det resultatet du ønsker deg, i tillegg til det mentale arbeidet. Det krever en solid innsats, men det er en innsats som er vel verdt å gjøre. Ved å ta inspirert action så kommer du nemlig mer og mer i flyt.

Denne flyten er den flyten vi prater om når vi prater om loven om tiltrekning. Jo mer innsats du er villig til å legge ned i det arbeidet som kreves, jo bedre blir resultatet. 

Til syvende og sist så står det og faller på deg. Vi kan hjelpe deg en del på vei, men noe er du rett og slett nødt til å gjøre selv. Så brett opp ermene og forbered deg til å gjøre den innsatsen som bringer deg inn i den universelle flyten som du ønsker å være, for ja, det er mulig. Flyten er rett rundt hjørnet, du må bare gjøre jobben med å komme deg dit.

Og skulle du ha glemt det, så vil vi gjerne minne deg på at vi alltid er ved din side, selv om du pent er nødt til å gjøre en del av "løftet" selv.

 

  

Resonnerte ukens reading ved deg?