Åndelig reading for uke 16 - 2021

budskap fra universet Apr 19, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Fyll deg opp med positiv energi. Sett på noe skikkelig feel-good musikk og dans og syng som ingen kan hverken se deg eller høre deg. Gjør noe som gjør deg glad og fyller deg med en fantastisk energi.

Vibrasjonen/frekvensen din ønsker vi at du skal løfte til nye høyder nå, for da jobber du enda mer med loven om tiltrekning som sier at likt tiltrekker likt. Takknemlighet er et fantastisk fokus å ha blant annet, for det er én av de mest kraftfulle energiene som finnes.

Vær heller ikke redd for å danse gjennom livet til din egen rytme. Når du følger godfølelsen, følger hjertet og gjør det som gjør deg glad og gjør det som dekker behovene dine, da samler du virkelig opp positiv energi.

Så tenk litt ekstra på hva som fyller deg med positiv energi nå, og så gjør du det. Hver dag. Smått som stort, det bestemmer du, det trenger ikke ta så lang tid.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du må være god mot deg selv, kjære deg. Behandle deg selv som du behandler ditt barn, dine foreldre, din bestevenn eller hva det måtte være.

Vis deg selv den omsorgen du ønsker å få fra andre. Du fortjener mer enn noe annet denne omsorgen fra deg selv. Gi deg selv en klem. Gi deg selv tre komplimenter til dagen. Se deg selv i speilet å si "Jeg elsker deg", og så videre. Det finnes et hav av måter å vise deg selv omsorg på, du må velge det som du føler deg trukket mot. Kanskje er det å sette seg ned å lese en halvtime i en bok, helt for deg selv? Kanskje er det å se en episode av favorittserien din? Kanskje er det å koble av med en ansiktmaske?

Gjør det som føles godt for akkurat DEG. Lad batteriene, senk skuldrene, ta deg tid til å hvile og la stressnivået senke seg. Omfavn deg med selvkjærlighet.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ting gis slipp på ved at du viser deg selv kjærlighet og gir deg selv den omsorgen du så sårt har behov for.

Du begynner å gi mer og mer slipp på tidligere trossystemer og danner i stedet nye som faktisk tjener deg og støtter det livet du drømmer om å leve. Det applauderer vi deg for og resultatene vil komme.

Nå har du begynt så smått å komponere din egen dans og ikke la frykten, egoet eller selvpålagte begrensninger hindre deg i din videre utvikling. Ta på deg hørselvern og skylapper og dans i vei, for dansen du komponerer, den blir magisk. I alle fall så lenge du komponerer den utifra hjertet og virkelig legger inn lidenskapen.

Ting forløses og fortsett på veien videre for å forløse enda mer av sånt "grums" som ikke lenger tjener ditt høyeste beste. 

 

 
 

Resonnerte ukens reading ved deg?