Åndelig reading for uke 15 - 2021

budskap fra universet Apr 12, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du? Nå er det på tide å gjøre noe!

Du har nå drømt lenge nok, nå er det på tide å gjøre det som skal til for å få drømmene dine til å bli virkelighet og ikke bare forbli en drøm. Det å drømme seg bort er fint det, men hva med å leve drømmen i stedet for å drømme den? Vi vet ikke med deg, men for oss høres i alle fall det mye mer forlokkende ut.

For å få gang på ting så trenger du ikke annet enn deg selv og litt oppsamlet mot. Den magiske tingen du har ventet på er deg selv, så brett opp ermene, ta frem tryllestaven din og skap magi. Du har det i deg vet du, du lar bare frykten holde et godt tak i deg så du ikke kommer deg fremover. Det er det nå slutt på håper vi. Vi vil se deg springe ut i full blomst!

Vi kan ikke si det nok. Ta action og få drømmene dine til å bli virkelighet. Det er mulig nemlig.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Ting settes i bevegelse straks du begynner å bevege deg. Du er i stand til å utrette mye på en gang, men vær bevisst på å puste og trykke på pauseknappen innimellom slagene.

Forandringene du drømmer om er innenfor rekkevidde og ved å ta action på den veiledningen vi gir deg gjennom intuisjonen din så vil du se at ting skjer. Her snakker vi positive, lykkelige, fantastiske ting altså. Forandringer med skikkelig godfølelse-faktor.

Det vil nok koste deg en del mot og selvdisiplin, men du fikser det også du. Ikke la frykten og egoet vinne. Du er magiker i eget liv og det er tid for å oppføre seg sånn.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ikke vær redd for å åpne deg opp til en venn eller familiemedlem om det er noe du trenger å lufte, eller rett og slett bare trenger å ventilere litt. Du har så mange rundt deg som bryr seg om deg. Vi er her vi også.

Du er ekstra følsom for tiden og det er viktig at du anerkjenner disse følelsene og tillater alle følelsene å strømme gjennom deg. Prosesser dem godt, absorber de positive og gi slipp på de negative.

Tiden du er inne i bringer med seg mye nytt, og selv om det kan være en følelsesmessig påkjenning, så er det alt i alt positivt. De forandringene du gjennomgår, og nå skaper deg, er til det beste og tar deg nærmere der du drømmer om å være.

 

  

 

Resonnerte ukens reading ved deg?