Åndelig reading for uke 14 - 2021

budskap fra universet Apr 05, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Vi omfavner deg med så mye kjærlighet og ønsker med det du skal vite hvor elsket du egentlig er, for det er du altså.

Vi ønsker å oppmuntre deg til å be en liten bønn. Ikke vær redd for å be oss om hjelp. Ikke vær redd for å be om det du ønsker deg.

En enkel intensjon om hva du ønsker deg med et påfølgende "tusen takk" holder i massevis. Du trenger ikke være god på det å formulere deg hverken skriftlig eller muntlig, vi forstår deg uansett. Men en klar intensjon, det må du ha. Og så må du huske å fokusere på det du faktisk ønsker deg, ikke det som du ikke vil ha, for da er det det du får i stedet. Ordet "ikke" er jo ikke en del av vårt vokabular.

Så vit du fortjener alt du måtte ønske deg og mer. Vi bringer det gladelig, men du må be om det. Du må sende ønsket opp i universet. Så må du ha tillit til at du vil motta og ta imot med åpne armer når det kommer din vei. Det er dine oppgaver, så lar du resten være opp til oss.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi ønsker å presisere viktigheten av det å sette seg en intensjon.

Ha fokus på det du ØNSKER, fremfor hva du ikke ønsker. Ikke vær redd for å sette deg skyhøye mål. Jo større mål, jo mindre sannsynlig at du når dem, men det er ikke plent å nå akkurat disse målene som er det viktige her. Det viktige er at du ved å sette deg skikkelig hårete mål VET at du ikke lar tankene dine begrense deg. Så ikke vær redd for å sett hårete mål, og ikke ta det som et nederlag om du ikke når dem. Ting skjer av en grunn vet du, så stol på at vi har en større plan for deg enn det du selv har.

Forvent det beste resultatet og visualiser dette. Kjenn på følelsen av å få ønsket realisert og kjenn hvor vidunderlig livet er. Jo mer kraft du klarer å få inn i visualiseringen, og jo mer tid du bruker på det, jo raskere vil resultatene komme. Men husk også å ta action da, kjære deg. For uten en eller annen form for action så skjer det ingenting.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Stol på din intuisjon, vårt kjære barn. Det er på den måten du vil forstå hvilken form for action du trenger å ta til enhver tid.

Stol på oss og at vi veileder deg gjennom intuisjonen din, for det gjør vi altså. Du trenger bare å bli litt flinkere til å faktisk ta deg tid til å lytte. Det gjør du ved å senke tempoet og lytte innover. Stol på at de tankene, følelsene, ideene og hva det måtte være som kommer opp er virkelig, ikke fantasi.

Du åpner deg mer og mer opp, og jo mer du følger intuisjonen, praktiserer noe innenfor det spirituelle og "prater" med oss, jo klarere og tydeligere vil denne kontakten mellom oss bli.

Vi håper du gleder deg like mye til fortsettelsen som det vi gjør!

 

 
 

Resonnerte ukens reading ved deg?