Åndelig reading for uke 13 - 2021

budskap fra universet Mar 29, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Kjære barn, gi slipp og la freden og den indre roen senke seg. Ting blir ikke bedre om du prøver å kontrollere det ukontrollerbare, i stedet ber vi deg om å gi slipp og la ting skje som de er ment å skje.

Alt skjer av en grunn. Vi forstår at du synes det er vanskelig å se det, men la fortid være fortid. Den fortiden du har, den har gjort deg sterkere og gitt deg mye visdom. Den har gitt deg erfaringene du sitter med. Den har også formet deg til den du er og gjort deg mer ressurssterk.

Så gi slipp på det som ikke lenger tjener deg. Gi slipp på det du ikke kan kontrollere. La freden og roen trenge inn i deg og vit at vi alltid er ved din side.

Du er dypt elsket! Senk skuldrene, ro ned og bare vær og nyt.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi vet at det er mye som tynger deg for tiden og vi vet at livet har vært bedre, men vit at lys i tunnelen alltid er der, samme hvor mørkt det av og til måtte virke når du står midt i den.

Rens deg selv. Distanser deg fra drama og andre negative energier. Visualiser rundt deg en blå boble for å beskytte energien din. Jord deg. Visualiser at du står under rennende vann som renser deg for all energi og se for deg alt grumset forsvinne ned i en sluk for eksempel. Krøll deg sammen i sofaen med en bok eller Netflix. Ha en spa-dag i ditt eget hjem. Mulighetene er mange for å rense deg og lade. Gjør det som fyller deg med positiv energi. For jo mer positiv energi, jo mindre negativ energi.

Gjør deg selv en tjeneste og gjør noe godt for deg selv minimum én gang om dagen. Jo oftere jo bedre, spør du oss.

Du er viktig og du trenger et løft i energien din. Ta vare på deg selv!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt har en mening, og nå skal du opp og frem. Ditt sanne jeg skal vekkes til live og det er svært etterlengtet. Nå ønsker vi å se deg sveve høyt, skinne med full styrke og virkelig vise verden hvilken fantastisk person du er.

Du har kanskje hørt at det er når du slår sprekker så får lyset slippe ut, og nettopp det er det motgang og stormer er til for. Du har hatt det tøft, men nå får lyset ditt endelig slippe fri.

Du har holdt deg selv fanget i en mørk hule for lenge nå, så nå er det på tide å vise deg frem i all din prakt og vite at du er god nok akkurat som du er.

Vi heier masse på deg, aldri vær i tvil om det.

 

 

Ønsker deg en magisk påskeuke, tross det som måtte foregå i livet ditt. Husk å være god mot deg selv!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?