Åndelig reading for uke 12 - 2021

budskap fra universet Mar 22, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er svært sensitiv om dagen og trenger å jorde deg og få samlet energien din. Dette kan du gjøre på flere måter. Du kan for eksempel:

  • Meditere.
  • Visualisere (med føttene plantet på bakken/gulvet) at du har røtter som vokser ut av føttene dine og ned i jorden. Så tar du til deg næringen fra Moder Jord og ser for deg at energien trekkes opp i røttene, inn i føttene dine og så sprer seg videre i resten av hodet og går videre ut gjennom kronechakraet (toppen av hodet) ditt og opp i universet.
  • Bruke tid i naturen.
  • Gå barføtt.

Lytt til deg selv og gjør det på den måten du føler deg trukket mot. Senk skuldrene og vær tilstede i øyeblikket.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du har kjørt deg selv for hardt i det siste, kjære barn. Det går en liten periode, men nå må du våkne opp og ta vare på deg selv. Lytt til kroppen og egne behov. Gjør det til en rutine og hver dag spør deg selv "Hva har jeg behov for i dag?" og så gjør det.

Du bruker mer energi enn det du klarer å spare opp, så ha som mål å lad batteriene dine ofte. For å lettere klare å huske dette kan du for eksempel lade deg selv hver gang du lader mobilen. Bare en liten pustepause kan være nok. Bare kjenn etter hva du har behov for i det gitte øyeblikket og ikke vær så redd for pauser.

Når du passer på å fylle opp energilageret ditt før du går på tomgang så blir du faktisk mer produktiv. Ting blir klarere, godfølelsen kommer lettere og det blir lettere å holde fokus. En annen ting du kan gjøre for å minne deg selv på å lade er å sette på alarm på mobilen for påminnelse.

Vi kan ikke understreke nok hvor viktig lading og det å lytte til kroppen og egne behov er, vårt barn, så lytt og fyll på. Vær god mot deg selv.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt faller på plass, selv om det ikke alltid føles sånn. Ved å være god mot deg selv denne uken, og virkelig lytte til oss, vil du se at intuisjonen din vil bli klarere og du vil få intuitive hits. Stol på disse og vit at intuisjonen din er til å stole på. Vi er til å stole på.

Aldri vær redd for å be om hjelp, hverken fra oss eller de jordlige. Jo mer tilstede du er i deg selv, jo lettere er det å høre den indre hvisken. Så vær i stillhet, vær i øyeblikket, og bare lytt. Hva hører du?

 

 
Universets budskap til deg denne uken går på det med å jorde deg, samle energien din, lytte til kroppen og egne behov, og ha tillit til intuisjonen din. Vær i stillhet og bare lytt.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?