Åndelig reading for uke 11 - 2021

budskap fra universet Mar 15, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Suksessen venter deg, men først så må du få ordentlig system i "sysakene". Med det mener vi at  du trenger å evaluere hvor du vil hen, hvilke ressurser du har tilgjengelig, hvilke ressurser du ønsker deg og så sette deg en klar intensjon og ha en ordentlig visjon.

Ved å bevege deg bestemt fremover mot drømmen og våge å gjøre ting på din måte, blir du hersker - eller som Linn pleier å si; magiker - i eget liv.

Vi maser støtt om at du må følge hjertet og leve ut fra hjertesenteret, men i det du nå står oppi så er det også viktig å ta med deg hodet. En god miks er fint. Struktur og det å lage en plan kan være en god løsning, da vet du steg for steg og får et detaljert bilde på veien videre. Du trenger absolutt ikke tenke langt frem i tid for å lage denne planen, gjør det som føles riktig. Hjertet ditt vet.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du kan føle at ting er litt kaos og at du står alene om alt, men vit at det ikke er noen skam å be om hjelp. Du har plenty med mennesker som gladelig vil hjelpe deg, men du må be om denne hjelpen. Mennesker er ikke tankelesere og du har lett for å virke ut til å være en person som har full kontroll, så om du ikke har det, så vis det. Det å vise seg sårbar er ikke en svakhet, men en styrke.

Vi er også her, og vi er kun en tanke (og et ønske) unna. Vi er ved din side alltid, som vi minner deg på med jevne mellomrom.

Og du? Skulle du bli tilbudt hjelp så si "ja takk", for den som tilbyr ønsker svært gjerne å hjelpe deg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Husk alltid at vi alle er sterkere sammen, det er også derfor viktig at du faktisk blir vandt til å få hjelp og be om den. Det å samarbeide med andre er en positiv ting og det kan gjøre til at du får muligheten til å gjøre drømmer til virkelighet i et mye raskere tempo enn det du ville ha klart å gjøre alene.

Ting går fremover og du arbeider godt. Vit at når du nå jobber godt med både fokus og mindset så gir det resultater. Du føler kanskje ikke det selv enda, men vi ser det. 

Vær åpen, nysgjerrig og søkene. Grip mulighetene, bruk tid sammen med mennesker som løfter deg og vit at du beveger deg i retning drømmelivet. Mange velsignelser kan komme ut av kaos og hardt arbeid, så vit at det du har stått i (og fortsatt står i) er en del av din unike reise og har en dypere mening.

 

 
Universet kommer denne uken med et budskap om at de utfordringene du måtte stå i er en del av din unike reise og har en dypere mening, at det ikke er noen svakhet å be om hjelp, men en styrke, og at du beveger deg fremover og i retning drømmelivet.

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?