Åndelig reading for uke 10 - 2021

budskap fra universet Mar 08, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Engleterapi av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du trenger å jordes og holde på et positivt fokus på det materielle området av livet ditt. Du kan enkelt jorde deg ved å visualisere at du har røtter som vokser ut av føttene dine og strekker seg langt ned i jorden. Kjenn på følelsen av å stå støtt og visualiser gjerne også at du mottar energi fra Moder Jord.

Det å jorde seg er viktig for mange ting, du finner blant annet lettere den beste balansen for deg, du står stødigere i din egen kraft og du lar det materielle livsområdet få flyte fritt og har en indre viten om at alt du trenger kommer til deg til riktig tid.

Senk kravene til deg selv, støtt deg selv som best du kan og kjenn på stillheten. Det kan også være veldig godt for deg å bevege deg ute i naturen for å hente ny energi.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Stillhet er viktig i disse tider. Det å komme i kontakt med deg selv og sjelen din er godt for din videre utvikling, så sørg for å lytte til din indre stemme og vit at universet, og spesielt de oppstegne mesterne i disse tider, sender deg masse kjærlighet.

Ekstra sterk er energien til Buddha, så omfavn deg med denne Buddhaenergien, dykk dypt i deg selv og vit at klarheten du søker kommer når du våger å være stille og bare lytte til ditt indre.

Vi vet du synes det til tider er ganske utfordrende å sitte i stillhet, men vit at øvelse gjør mester på dette området også, og du har mye å vinne og ingenting å tape på å begynne å praktisere det å være i stillhet, om så bare et par minutter om dagen.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Det er mye grums rundt deg som trengs å gis slipp på. Mye negative tanker, frykt, angst og sånne negative energier. Vit at vi jobber sammen med deg for å rense deg for alt dette og du kan forsterke vår evne til å gjøre nettopp det ved å be oss om hjelp.

Du kan ganske enkelt fremsi "Tusen takk engler for at dere renser meg for alt grums og hjelper meg til å gi slipp på alt som ikke lenger tjener mitt høyeste beste. Tusen takk for at dere fyller dette rommet i meg med lys og kjærlighet i stedet. Sånn er det. Amen."

En annen variant er "Tusen takk erkeengel Michael for at du støvsuger meg for all negativ energi og sender lys og kjærlighet i retur. Takk for at du omgir meg med ditt beskyttende lys og sørger for at jeg er trygg og har det godt, alltid. Sånn er det. Amen."

I starten av uken kom også dette med et positivt fokus og mindset frem, og det ønsker vi også å avslutte uken med å poengtere. Du er en ypperlig manifestator og det er derfor viktig at du holder tankene og fokuset ditt så positivt som du overhodet klarer, så ofte som overhodet mulig.

Vi vet du gjør så godt du kan, så slapp av og vit at det å gjøre sitt beste alltid er godt nok!

Vi er her for deg, så ikke nøl med å spørre om hjelp til både smått og stort. Spør gjerne selv om du føler at du ikke trenger hjelp, for vi hjelper deg med glede.

 

 
Viktigheten av et positivt fokus og mindset er viktig nå, og det samme er det å ta seg tid i stillhet og lytte innover. Universet er sterkt tilstede hos deg, så ikke vær redd for å spørre dem om hva som helst. 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?