Åndelig reading for uke 1 - 2021

budskap fra universet Jan 04, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Din himmel på jord er i ferd med å skapes og åpenbare seg. Det skjer, tro oss! Du kan skape din verden, så hva inneholder den? Ha en klar visjon og intensjon for tiden fremover og se hvilken magi det bringer med seg.

Det kan nok føles litt tungt og dystert til tider, spesielt med det som skjer i nyhetsbildet for tiden, men vit at det går an å ha medfølelse med det som skjer i verden som ikke er bra, uten at du trenger å la det gå ut over din skaperevne og din visjon for himmel på jord.

For igjen, magien er rundt deg og det skapes som bare det. Stå i denne sterke kraften som finnes både i deg og rundt deg, og kjenn på kraften som bærer deg gjennom alt. Du er sterk og du er en magiker, nå skal det skapes!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Alt skjer av en grunn. Alt - bra som mindre bra - skjer FOR deg, ikke mot deg. Når du ser på det du opplever som noe som skjer for deg så er det også enklere å reagere på en måte som støtter det livet du ønsker å leve. En måte som holder vibrasjonen din høy, istedenfor å tappe deg for energi.

For samme om du tror det eller ikke så er en hendelse nøytral, det er din reaksjon på det som skjer som avgjør om den er "god" eller "dårlig". 

Så vit at samme hva som skjer, så skjer det for å hjelpe deg på veien mot drømmelivet. Det gjelder alle universets skapninger. Ting skjer for det høyeste beste, selv om det absolutt ikke alltid føles sånn.

Du er i ferd med å åpnes opp (eller kanskje vi skal si blomstre?) og dette blir bare vakkert!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Nytt år med nye muligheter det er det så absolutt! Du har så mye magi som skal skapes i 2021 at du ville nok ikke trodd oss om vi så prøvde å forklare omfanget av det.

Du oppgraderes til stadighet, men nå er du inne i en prosess der du virkelig skal oppgraderes. Det er faktisk snakk om flere "nivåer", og det er nok den energien du kjenner på.

Ting kan føles litt rart og litt i ubalanse, men slapp av, åpne deg opp for forandringen og ta til deg læring som en svamp tar til seg vann.

Du skaper deg ikke bare en ny verden for deg selv, du skaper også en ny - og oppgradert - versjon av deg selv. Det betyr ikke at du til nå har vært en dårlig versjon av deg selv, bare at nye spennende ting venter deg, nå som du endelig er klar til å satse enda mer på deg selv.

Vi heier uendelig masse på deg! Lys og kjærlighet sendes din vei i bøttevis.<3

 

 
En mer kraftfull start på et nytt år kunne du nok ikke fått. Dette er et budskap full av kraft. Du oppgraderes, din himmel på jord skapes, og ting er absolutt lagt til rette for at du skal være magiker i eget liv.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?