fbpx

Bergen here I come

Nå er jeg straks klar for mitt neste eventyr. I morgen reiser jeg grytidlig avgårde til Bergen. Jeg skal nemlig ha stand på min tredje alternativmesse denne helgen, noe jeg gleder meg masse til!

Dette er min første alternativmesse i Bergen, så det blir spennende å se hvordan denne messen er sammenlignet med høstens alternativmesse i Stavanger og i Lillestrøm.

Alternativmessen Bergen 2020 (Bergen here I come)

Hører mye skryt av alternativmessen i Bergen og gleder meg til å se hvordan denne messen blir, sammenlignet med den i Stavanger og den i Lillestrøm, som jeg hadde stand på høsten 2019.

Gleder meg til å treffe nye mennesker, ha fine samtaler om positivitet, spiritualitet og livet generelt og til hotellopphold. Kanskje møter jeg akkurat DEG også der? Det hadde vært superkoselig!

På standen min tilbyr jeg kombinert veiledning. Altså tradisjonell veiledning (coaching) kombinert med tarotkortreading. Dette mot betaling.

Ellers er du velkommen til å komme bort å hilse på, selvfølgelig helt uforpliktende. Så kom gjerne bort å si «hei» og hils på, i det minste. Hadde vært så kjekt å møte deg!

Skal du på alternativmessen i Bergen denne helgen? I så fall, er det som utstiller eller besøkende?

Sigmatur1-4

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for hyppigere oppdateringer.

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.