fbpx

Alt er mulig

Alt er mulig! Har du hørt utsagnet "ingenting er umulig, det umulige tar bare lenger tid" før? Jeg tror på dette utsagnet til en viss grad. Det samme med tittelen "alt er mulig". Jeg tror at dette er regelen, men som med alle regler så har også denne regelen noen unntak. Unntakene her kaller vi begrensninger.
Bildekilde: Gerd Altmann på Pixabay

Har du hørt utsagnet «ingenting er umulig, det umulige tar bare lenger tid» før? Jeg tror på dette utsagnet til en viss grad. Det samme med tittelen «alt er mulig». Jeg tror at dette er regelen, men som med alle regler så har også denne regelen noen unntak. Unntakene her kan vi for eksempel kalle begrensninger.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har skrevet om kraften av positiv tenkning og det å ikke gi begrensningene sine for mye makt her på bloggen allerede.

Jeg tror virkelig at en positiv tankegang kan være med på å bestemme utfallet av en situasjon. Det sies jo at du ikke kan ha et positivt liv med en negativ tankegang, og den påstanden støtter jeg fullt ut. Positivitet hjelper deg blant annet med å gjøre drømmer til virkelighet, til å gå ut av komfortsonen, til å kjempe dine kamper og til å bli lykkeligere. Mange fordeler med positiv tenkning altså.

«Alt er mulig. Alt er mulig til enhver tid og når som helst i livet. Det er en så affirmerende og positiv følelse.»

Lillete Dubey

Les mer: Positive tanker skaper positive utfall!

Våg å satse

Av og til kan du kanskje føle at eventuelle begrensninger du måtte ha setter kjepper i hjulene for deg, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Ja, jeg er enig i at det kan føles slik, men stort sett så er ikke dette riktig. Det finnes ofte en vei rundt begrensningene du måtte ha. Nøkkelen er bare å ikke gi begrensningene dine for mye makt. Våge å tenke annerledes og kanskje se ting fra et annet perspektiv.

Drivkraft og pågangsmot kan også hjelpe deg til å nå målene du har satt deg, og til å gjøre drømmene du har om til virkelighet. Du må bare våge å prøve. Våge å satse. Våge å gå all-in selv om det er en sjanse for at du feiler. For å gjøre feil er ikke så farlig. Det å gjøre feil er en del av livet og det er slik vi lærer. Ikke gi opp før du har prøvd!

Våg å satse på drømmene dine!

Du er ikke skapt for et middelmådig liv. Du er skapt for et ekstraordinært liv. Et liv der du er fullkomment lykkelig! Ikke begrens deg selv. Tro på deg selv i stedet! Om du føler at ting går skeis og ikke som du ønsker så prøv å gjøre noe med det. Prøv å gjøre det beste ut av det som du har tilgjengelig. Det er dessverre ikke alt her i livet du har en kontroll over. Det du har kontroll over er din reaksjon på det som skjer deg. Altså hvordan du reagerer på de situasjonene som du blir slengt ut i. Det er derfor jeg så mange ganger gjentar meg selv når det gjelder kraften av positiv tenkning. For en positiv tankegang gjør virkelig alt bedre!

Vær positiv og gjør det beste ut av det du får servert!
«Jeg må alltid sjekke inn igjen med fantasien min bare for å huske at jeg har dette uendelige potensialet, at jeg kan gjøre alt, og at alt er mulig.»

Kamasi Washington

Les mer: Har du ambisjoner

Alt er mulig! Har du hørt utsagnet "ingenting er umulig, det umulige tar bare lenger tid" før? Jeg tror på dette utsagnet til en viss grad. Det samme med tittelen "alt er mulig". Jeg tror at dette er regelen, men som med alle regler så har også denne regelen noen unntak. Unntakene her kaller vi begrensninger.
Bildekilde: hartizens på Pixabay

Dette er ikke et bilde fra filmen som jeg tipser deg om under her. Fant ikke bilder som var lovlige å bruke, så da måtte jeg finne et bilde av tønneløp på pixabay i stedet.

Inspirasjon på at alt er mulig

Har du sett Netflixfilmen «Walk. Ride. Rodeo»? Hvis ikke så anbefaler jeg virkelig å se den. Filmen er nemlig basert på en sann historie, og ikke fiction. Og det beste av alt er at den viser at det meste er mulig om du bare har en positiv tankegang i tillegg til at du våger å satse. Våger å tenke annerledes. Som jeg skrev i innlegget om å danse i regnet så er det en velsignelse i enhver storm, selv om du ikke kan se den. Det har jeg full tro på. Ikke på grunn av at jeg har hatt mangelen på stormer, men nettopp fordi jeg har hatt min del stormer akkurat som alle andre.

Filmen jeg nevner over her handler om den sanne historien om Amberley Snyder som driver med Rodeo Tønneløp på proff-nivå. Uten å nevne for mye så kommer hun utfor en ulykke som endrer livet hennes totalt. Den handler om hvordan hun klarer å tenke utenfor boksen og nå de målene som hun har satt seg, selv om målene var ganske så ambisiøse. Amberley Snyder er virkelig en inspirasjon! Mange ville nok sagt at det hun har fått til hadde vært umulig, men nei. Hun er et bevis på at det aller meste faktisk er fullt mulig!

Våg å drøm stort og ta en sjanse. Det verste som kan skje er at du feiler, og det er virkelig ikke verdens undergang. Da prøver du bare på nytt!

For all del ikke gi opp. Prøv i det minste. Trenger du litt inspirasjon for å virkelig tro på at positivitet og pågangsmot fungerer så tar du å ser filmen som jeg anbefaler over her. Jeg kan nesten garantere at du vil bli inspirert og forstå at tankegang og pågangsmot har mye å si for hvordan livet utfolder seg!

«La aldri livet hindre din evne til å manifestere dine drømmer. Grav dypere inn i drømmene dine og dypere inn i deg selv og tro at alt er mulig, og få det til å skje.»

Corin Nemec

Er du flink til å tenke positivt? Har du opplevd noe som du tidligere anså som umulig? Har du sett Netflixfilmen om Amberley Snyder?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.