fbpx

Affirmasjon #85

Ukens affirmasjon handler om selvfølelse og det å våge å la ditt lys skinne med full styrke. Jeg kunne antakelig snakket om nettopp dette temaet – og om hvor viktig det er – i en liten evighet, eller lenger, men jeg tror du vet.

Så hva er det som stopper deg fra å gi slipp på det som holder deg tilbake? Hva er det som hindrer deg i å skinne med full styrke? Er du ikke lei av å gå rundt med et dimmet lys, vel vitende om at du ønsker deg noe mer av livet?

Sånn var det i alle fall for meg. Jeg bestemte meg for at nok var nok, og jeg har gradvis, blant annet med hjelp av affirmasjoner, bygget opp selvfølelsen fra bunnen. Jeg kan derfor med hånden på hjertet si at affirmasjoner fungerer.

Du må gi det tid. Du må være tålmodig. Du må legge ned en innsats, men gjør du alt dette så vil det fungere. Du vil nok ikke merke bedring etter én uke. Mest sannsynlig heller ikke etter én måned. Jeg så først at det hadde effekt da jeg tenkte ett år, og lenger, tilbake i tid.

Prøv. Gi det en sjanse. Hva er det verste som kan skje? Gjør deg klar til å skinne med full styrke.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon-How-to-love-yourself-cards Jeg lar lyset mitt skinne
Affirmasjon-How-to-love-yourself-cards Jeg lar lyset mitt skinne
Jeg lar lyset mitt skinne

Jeg er fantastisk. Jeg gleder meg over sannheten om mitt vesen. Jeg godtar det som så og lar det være.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Skinner du med full styrke? Ja eller nei?

Sigmatur1-4

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.