fbpx

Affirmasjon #82

Tid for ny affirmasjon, og denne hjelper deg til å holde positive tanker om fremtiden din. Hvordan ser du egentlig på fremtiden din?

Hvilke følelser kommer opp til overflaten, når du tenker på fremtiden din? Er det positive følelser som glede, lykke, forventninger, spenning, eller er det negative følelser som frykt, tvil, tristhet, oppgitthet?

Samme hva det måtte være, så kan du omprogrammere hjernen til å se annerledes på det. Positive tanker kan nemlig gjøre allverdens forskjell, på alle livets områder. Det er ingen quick-fix, men bruker du affirmasjoner over tid så vil det gi resultater!

Bestem deg i dag for å tenke én positiv tanke mer enn det du gjorde i går, og fortsett med det for hver dag, da skal du se at ting virker litt lysere ganske kjapt.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg velger en lys fremtid nå
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg velger en lys fremtid nå
Jeg velger en lys fremtid nå

I det øyeblikket jeg begynner å forandre meg, i det øyeblikket jeg er villig til å bringe godt inn i livet mitt, reagerer universet med godhet.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

6 til 19 juli braker det løst med den GRATIS utfordringen 14 dager til et bedre mindset, som jeg har mekket sammen til deg. Håper du vil bli med på innsiden, og få en liten start-hjelp på veien mot en mer positiv tankegang, og bedre flyt i livet. Klikk her for å lese mer og melde deg på!

Ser du optimistisk på fremtiden din?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.